Landbouw
Landbouw
Landbouw
Landbouw
Landbouw
Landbouw
Bekijk onze occasions

BigBaler vroegkoopactie op de BigBaler en BigBaler HD grootpakpersen
 

Profiteer nu tot en met het einde van dit jaar van de speciale vroegkoopactie van New Holland op de BigBaler en BigBaler High Density (HD) grootpakpersen! Want wanneer je dit jaar nog investeert hebben we supermooie acties voor je in petto die je niet kunt afslaan…… 

Al een tijdje toe aan een nieuwe grootpakpers maar de knoop voor jezelf nog niet doorgehakt?? Lees dan dit artikel en overtuig jezelf!

Investeer nog dit jaarin een nieuwe New Holland BigBaler of BigBaler High Density grootpakpers. Want we hebben de volgende aantrekkelijke acties voor je in de aanbieding:

  • Gebruik een New Holland T7 tractor geheel gratis* gedurende het pakseizoen voor 250 draaiuren. In combinatie met de T7 tractor en de nieuwe BigBaler DE perfecte combi om voor komend seizoen flitsend uit de startblokken te komen!!
  • Maak gebruik van de FlexBale flexibele financieringstarieven op maat via CNHi Capital
  • Ontvang een super complete en stijlvolle Ferrari Experience* en ervaar het gevoel van een Ferrari auto helemaal zelf. Naast deze bijzondere Experience wordt je helemaal ondergedompeld in de wereld van Ferrari wat deel uitmaakt van hetzelfde concern waar ook New Holland toe behoort.
  • Dankzij Blue Care Plus bieden we je maximale zekerheid met 3 jaar garantie inclusief CASCO+ dekking zonder slijtageaftrek (eventueel tegen meerprijs uit te breiden tot maximaal 7 jaar)

Waarom kiezen voor de allerbeste grootpakpers die er te krijgen is?

  • de allerbeste snijkwaliteit met echt gesneden silage of stro
  • de hoogste capaciteit door een sublieme invoer en verwerking van het gewas
  • de allerbeste pakvorm en pakvulling. Onze grootpakpersen leveren strakke pakken en tot wel 500 kg gewicht (van toepassing op de HD pers)
  • unieke en gepatenteerde LOOPMASTER dubbele knopersysteem waarbij je geen touwresten meer hebt

Informeer voor de voorwaarden en speciale acties bij onze verkoopspecialist Freek Scheper.  Je kunt hem bereiken op zijn mobiele nummer 06 54 27 02 63 of stuur een mailtje naar freekscheper@kort.nl

* je kunt als je wilt ook in plaats van een New Holland T7 tractor kiezen voor een T5 DynamicCommand/AutoCommand model in combinatie met uw eigen wikkelaar.

* de Ferrari Experience wordt je aangeboden met inachtneming van alle voorzorgsmaatregelen in verband met het coronavirus. Let op, de doorgang van deze Experience is afhankelijk van de op dat moment geldende landelijke of regionale overheidsmaatregelen

Nog meer informatie over de New Holland Big Balers? Klik dan hier

New Holland big baler actie

Vestigingen


Kort Mechanisatie BV

Oranjekanaal NZ 26
9433 TH Zwiggelte
T 0593 34 62 51
F 0593 34 63 68
E info@kort.nl
W >Kort Mechanisatie BV

Kort Erica BV

Verl. Vaart NZ 137
7887 EL Erica
T 0591 30 17 31
F 0591 30 25 77
E info@kort.nl
W Kort Erica BV

Kort Stadskanaal BV

Gildestraat 3
9502 KJ Stadskanaal
T 0599 32 43 53
F 0599 32 43 31
E info@kort.nl
W Kort Stadskanaal BV