New Holland dealer
New Holland oogstmachines
New Holland tractoren
Bögballe kunstmeststrooiers
Dubex sproeimachines
GPS systemen
veel kennis in huis!
Imants spitmachines
Wij staan voor u klaar!
Vestiging Erica
Klantenservice
Groen en Terrein bij Kort Erica
Stihl shop in store
Vestiging Stadskanaal
Pöttinger hooibouw
Trioliet voermachines
Trouwe medewerkers
Veenhuis bemesting
Volvo Compact Shovels
Volvo Compact graafmachines
Kort Mechanisatie te Zwiggelte
New Holland
#newhollandroadshow
een lange historie
KORT Bedrijfsschool
direct een salaris en je opleiding betaald!
New Holland dealer
Gehl knikladers
sublieme wendbaarheid
Bekijk onze occasions

New Holland Dynamic Command transmissie NON STOP aandrijving

De New Holland Dynamic Command transmissie betekent het comfort van een variabele transmissie en de efficiëntie van een powershift bak. De Dynamic Command bak levert NON STOP aandrijving en zorgt voor een subliem rijcomfort en draagt bij aan een lager brandstofverbruik. De gloednieuwe bak, die dankzij de dubbele koppelingstechniek razendsnel schakelt, is nu leverbaar op de T5 en T6 serie van New Holland.

Dankzij het Dual Clutch principe, bekend uit de autowereld, is de Dynamic Command bak in staat om razendsnel te schakelen in milliseconden zonder aandrijvingsverlies. Met behulp van de standaard 3×8 bak heb je in totaal 24 versnellingen vooruit maar ook achteruit. Met andere woorden, de Dynamic Command bak is dus een volledige omkeerbak met evenveel versnellingen vooruit als achteruit! En met de optionele kruipversnellingen erbij heb je de beschikking over nog eens 24 versnellingen V/A extra! Zo heb je dus tussen 0,2  en 40 of 50 km per uur in totaal 48 versnellingen tot je beschikking. Daarmee heb je in het werkbereik ALTIJD voldoende versnellingen ter beschikking om bij wisselende belastingen op- of af te schakelen binnen dezelfde groep.

Naast dat de Dynamic Command bak beschikt over een 3×8 groepen/versnellingen is er meer wat de efficiëntie ten goede komt! Zo heeft de transmissie een aantal handige “features” die het mogelijk maken om bijvoorbeeld met de voet op de rem de tractor te laten ontkoppelen. Dynamic Start Stop noemen we dat of Brake-2-Clutch. En dat is ideaal bij voorladerwerk! Niet meer de koppeling intrappen maar enkel remmen en de transmissie ontkoppelt, loslaten en de transmissie zet zich weer in versnelling. Of wat dacht je van de optionele Ground Speed Management (GSM) functie? Met deze zogenaamde GSM functie benader je het rijcomfort van een variabele transmissie! Door het instellen van doelsnelheden zal de transmissie op basis van belasting en toerental automatisch proberen om de gewenste snelheid te realiseren zoals je dat ook instelt bij een Auto Command variabele transmissie.

Wil je meer weten van deze geweldige nieuwe transmissie? Bekijk dan de details op DynamicCommand.com.

Nog beter, wil je de Dynamic Command transmissie zelf aan de tand voelen? Informeer dan bij ons of onze dealerpartners naar een dikke demo die je versteld zal doen staan!

Vestigingen


Kort Mechanisatie BV

Oranjekanaal NZ 26
9433 TH Zwiggelte
T 0593 34 62 51
F 0593 34 63 68
E info@kort.nl
W >Kort Mechanisatie BV

Kort Erica BV

Verl. Vaart NZ 137
7887 EL Erica
T 0591 30 17 31
F 0591 30 25 77
E info@kort.nl
W Kort Erica BV

Kort Stadskanaal BV

Gildestraat 3
9502 KJ Stadskanaal
T 0599 32 43 53
F 0599 32 43 31
E info@kort.nl
W Kort Stadskanaal BV