Zoeken

Zoeken sluiten

Elektrische kraan geleverd aan Aannemingsbedrijf Hemmen

vrijdag 24 december, 2021

Afgelopen week mochten we deze geweldige 100% elektrische Limach graafmachine afleveren aan aannemingsbedrijf Hemmen uit Nieuw Dordrecht. Wij feliciteren hen met deze emissievrije duurzame aanschaf en wensen de chauffeurs veel werkplezier!

De compacte E18.3 model is een elektrische minigraver met een bedrijfsgewicht van 1.810 kg. Standaard uitgevoerd met een dozerblad en uitschuifbaar rupsonderstel. Afhankelijk van het type bak, is de graafdiepte 2,4 meter. Deze machine is door Bouwmachines getest als meest productief, efficiënt en stil. Deze machine kan met 2 accu capaciteiten geleverd worden en diverse motor/pomp configuraties. Informeer naar de optimale configuratie voor uw toepassing!
Waarom een elektrische bouwmachine?
💚 Emissievrij werken
💚 Werken aan groene projecten
💚 Krachtige boost functie
💚 Subsidie op aanschaf
💚 Geluidsarm werken
Limach EC18.3 elektrische graafmachine Limach EC18.3 elektrische graafmachine Limach EC18.3 elektrische graafmachine Limach EC18.3 elektrische graafmachine Limach EC18.3 elektrische graafmachine
💚 SUBSIDIES
Limach machines zijn volledig emissievrij, dus er is geen sprake van uitstoot. Daarom komt u bij de aanschaf van een Limach machine, in aanmerking voor subsidie op de investering. Afhankelijk van de aanschafwaarde, heeft u een aftrekpost die kan oplopen tot wel € 100.000,-.
Onderstaand ziet u de subsidieregelingen en bijbehorende percentages, die gelden op de aanschaf van een Limach machine. Hierbij geldt uiteraard de Nederlandse wetgeving, controleer dit daarom altijd bij uw belastingconsulent. Vergeet niet de investering binnen drie maanden na opdracht, door te geven aan de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland).

Milieu-Investeringsaftrek
Met de aanschaf van een Limach machine komt u in aanmerking voor de Milieu-Investeringsaftrek. U kunt daarmee 36% van de aanschafwaarde aftrekken van uw inkomstenbelasting.
Vamil regeling
Naast de MIA komt u ook in aanmerking voor de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen, oftewel Vamil. Hiermee kunt tot 75% van de investeringskosten afschrijven. Dit mag in een boekjaar naar keuze.
×
Neem contact op