Groen & Terrein
heetwater onkruidbestrijding
Bel Hendri de Vries voor een demonstratie
Hustler zitmaaiers
verkrijgbaar in Erica
Kom naar Erica voor ons ruime assortiment aan Stihl produkten
New Holland Boomer tractor
uitermate geschikt voor tuinbouw
Kemp onkruidborstel
Mauki mollenbestrijder
Bel Erica voor een demo!
Groen & Terrein
Multihog werktuigdragers
Meclean hogedrukreinigers
Multihog werktuigdragers
Groen & Terrein
Stiga zitmaaiers
Veegmachines
Multihog werktuigdragers
Groen & Terrein
Groen & Terrein
Landbouw
Bekijk onze occasions

KORT NIEUWS

KORT op GroenTechniek Holland te Biddinghuizen

Van 10 t/m 12 september kunt u onze vertegenwoordiger Jans Scheper treffen op GroenTechniek Holland te Biddinghuizen. U kunt hem vinden op de stand van New Holland compact trekkers.

GroenTechniek Holland is een totaalevenement dat alles biedt voor beheer en onderhoud van wat groeit & bloeit in de openbare ruimte. Hoveniers, sportpark- en golfbaanbeheerders, gemeentes & provincies, waterschappen, wegenbeheerders, recreatiebedrijven, loonwerkers, werkvoorzieningsschappen, inkopers tuincentra & doe-het-zelf winkelformules, verhuurbedrijven en een ieder die professioneel actief is/wil worden in de groene openbare ruimte is welkom. Zowel eigenaren, berijders, monteurs, medewerkers als beheerders. 

Naast de nieuwste cirkel- & kooimaaiers, tuin & park trekkers, machines, gereedschap, installaties en onderdelen die getoond worden door fabrikanten, importeurs en dealers, komt de bezoeker ook in contact met aanverwante producten uit de groene sector, informatie van financiële adviseurs, belangenorganisaties en dienstverleners.


Waar vindt u GroenTechniek Holland 2013

GroenTechniek Holland 2013 vindt plaats op het evenemententerrein van Walibi Holland, centraal gelegen in Nederland, in de Flevopolder. Vanuit alle windstreken is het evenement prima bereikbaar, zowel met eigen als openbaar vervoer. Er is ruime gratis parkeergelegenheid voor deelnemers en bezoekers op een steenworpafstand van de expositievelden, maximale looptijd is 5 minuten tot de entree. 

Het terrein is zeer omvangrijk en uitermate geschikt voor zowel exposities binnen als demonstratie buiten, zonder restricties te hoeven opleggen aan de grootte van de stands van exposanten. De bezoeker kan hier werkelijk z’n hart ophalen en alle mogelijke maaiers, trekkers, machines en apparatuur bekijken, vergelijken en zelf besturen. Dit alles is een unieke combinatie voor een groen evenement in Nederland

< Terug naar nieuwsoverzicht

ONLANGS INGERUILD

Vestigingen


Kort Mechanisatie BV

Oranjekanaal NZ 26
9433 TH Zwiggelte
T 0593 34 62 51
F 0593 34 63 68
E [email protected]
W >Kort Mechanisatie BV

Kort Erica BV

Verl. Vaart NZ 137
7887 EL Erica
T 0591 30 17 31
F 0591 30 25 77
E [email protected]
W Kort Erica BV

Kort Stadskanaal BV

Gildestraat 3
9502 KJ Stadskanaal
T 0599 32 43 53
F 0599 32 43 31
E [email protected]
W Kort Stadskanaal BV