Groen & Terrein
heetwater onkruidbestrijding
Bel Hendri de Vries voor een demonstratie
Hustler zitmaaiers
verkrijgbaar in Erica
Kom naar Erica voor ons ruime assortiment aan Stihl produkten
New Holland Boomer tractor
uitermate geschikt voor tuinbouw
Kemp onkruidborstel
Mauki mollenbestrijder
Bel Erica voor een demo!
Groen & Terrein
Multihog werktuigdragers
Meclean hogedrukreinigers
Multihog werktuigdragers
Groen & Terrein
Stiga zitmaaiers
Veegmachines
Multihog werktuigdragers
Groen & Terrein
Groen & Terrein
Bekijk onze occasions

KORT NIEUWS

Maak kennis met de CityCleaner!

De CityCleaner is een multifunctionele machine voor onderhoud in de buitenruimte. De CityCleaner heeft een hydraulisch bedienbare spuitbalk (120cm breed) en heeft 2 haspels waarmee 2 personen tegelijk met een handlans kunnen werken. De CityCleaner past op nagenoeg elk type/merk werktuigdrager, en is hier gemonteerd op een van onze andere topmerken, namelijk de Multihog. 
 

 

Met de Meclean CityCleaner kun je onkruid bestrijden en reinigingswerkzaamheden uitvoeren in 1!

De CityCleaner is een tweedelige machine die zowel op de voor- als achterkant van een werktuigdrager wordt gemonteerd. Aan de voorkant van het voertuig wordt een spuitbalk gemonteerd met een werkbreedte van 1.20 m. De hydraulisch beweegbare spuitbalk van de Citycleaner kan ingezet worden voor drie vormen van reiniging. Met de spuitbalk kan met onkruid bestrijden, kauwgom verwijderen en het wegdek reinigen in geval van calamiteiten, zoals bij olie op het wegdek. Wat betreft de onkruidbestrijdingsfunctie zit de Citycleaner qua snelheid en oppervlakte op dezelfde resultaten als reguliere onkruidbestrijdingsmachines. De machine werkt met een snelheid van 3 km per uur en een werkbreedte van 1.20 m; dit betekent dat er per uur een oppervlakte van ca 3000 m2 gereinigd kan worden. Vooral op het gebied van kauwgom verwijderen is dit een spectaculair resultaat!

Op de rug van de werktuigdrager bevindt zich het andere deel van de machine. Hier is onder meer de watertank gevestigd. Met dit deel van de machine, dat verlengd kan worden met bijvoorbeeld een haspel,of een pomp om de tank te vullen met oppervlaktewater, kunnen andere vormen van reiniging worden toegepast. Daarbij kun je denken aan het verwijderen van graffite, geuren of wegbelijning. 

Al met al is de Citycleaner dus een duizendpoot die voor het complete scala aan stadsonderhoud kan worden ingezet. Met 1 druk op de knop in de cabine kan de machine worden ingesteld voor onkruidbestrijding, kauwgom verwijdering of straatreiniging. Voordeel van deze machine is dat hij voor zowel groen als grijs kan worden ingezet, en gedurende het hele jaar. Met de brede inzetbaarheid is deze machine uiterst rendabel. 

Is uw interesse gewekt?
Bel vrijblijvend met Hendri de Vries 
06-52 53 28 06

< Terug naar nieuwsoverzicht

Vestigingen


Kort Mechanisatie BV

Oranjekanaal NZ 26
9433 TH Zwiggelte
T 0593 34 62 51
F 0593 34 63 68
E info@kort.nl
W >Kort Mechanisatie BV

Kort Erica BV

Verl. Vaart NZ 137
7887 EL Erica
T 0591 30 17 31
F 0591 30 25 77
E info@kort.nl
W Kort Erica BV

Kort Stadskanaal BV

Gildestraat 3
9502 KJ Stadskanaal
T 0599 32 43 53
F 0599 32 43 31
E info@kort.nl
W Kort Stadskanaal BV