Groen & Terrein
Grote Stihl afdeling bij vestiging te Erica
Verlengde Vaart NZ 137
heetwater onkruidbestrijding
Bel Hendri de Vries voor een demonstratie
Hustler zitmaaiers
verkrijgbaar in Erica
Kom naar Erica voor ons ruime assortiment aan Stihl produkten
Viking gazonmaaiers
New Holland Boomer tractor
uitermate geschikt voor tuinbouw
Kemp onkruidborstel
Mauki mollenbestrijder
Bel Erica voor een demo!
Multihog werktuigdragers
Meclean hogedrukreinigers
Multihog werktuigdragers
Stiga zitmaaiers
Veegmachines
Multihog werktuigdragers
Bekijk onze occasions

KORT NIEUWS

Mauki Mollenverdrijvers afgeleverd

Hendri de Vries van KORT Erica leverde vandaag de eerste Mauki Mollenverdijvers af. De eerste ging naar de heer Klasen uit Zuidbarge, bij wie onlangs ook de Demo plaats vond. De tweede leverde Hendri af bij de heer Wieringa uit Roswinkel. Wilt u ook van die mollen- of muizenplaag af? lees dan even verder of bel direct met Hendri voor meer informatie 0591-30 17 31.

Enige tijd terug organiseerde Hendri de Vries van KORT Erica in samenwerking met Lankhaar Techniek, een demonstratie van de de Mauki mollenbestrijder. Op het land van de heer Klasen in Zuidbarge gingen we op zoek naar de mol en probeerden deze te verdrijven met de Mauki machine! Deze effectieve mollenbestrijder is momenteel zeer populair in met name Friesland vanwege de daar heersende muizenplaag, en daarom moeilijk verkrijgbaar in Noord-Nederland. Gelukkig heeft Hendri nog enkele exemplaren voor u in kunnen kopen! Dus wees er snel bij!

De Mauki mollenbestrijder is een professionele machine, die de schade van mollen - woelratten- en veldmuizen elimineert door deze efficiënt te doden. 
Een mengsel van diesel en benzine (1:50) wordt tot verdamping gebracht. Deze rook, met hoog CO-gehalte, wordt via een flexibele metaalslang in het gangenstelsel van de mollen/woelratten geblazen en verlamt in enkele seconden de ademwegen met een pijnloze dood tot gevolg. 

De machine is uitgevoerd met een gegalvaniseerd onderstel en wordt aangedreven door een benzine motor. De afmetingen van de molenbestrijder zijn: lengte 126 cm - breedte 59 cm en hoogte 64 cm. Deze machine is 100% efficiënt en heeft een groot bereik. Daarnaast is deze veilig en makkelijk te bedienen. De dampen zijn ongevaarlijk voor gevogelte - katten en honden.

< Terug naar nieuwsoverzicht

ONLANGS INGERUILD

Vestigingen


Kort Mechanisatie BV

Oranjekanaal NZ 26
9433 TH Zwiggelte
T 0593 34 62 51
F 0593 34 63 68
E info@kort.nl
W >Kort Mechanisatie BV

Kort Erica BV

Verl. Vaart NZ 137
7887 EL Erica
T 0591 30 17 31
F 0591 30 25 77
E info@kort.nl
W Kort Erica BV

Kort Stadskanaal BV

Gildestraat 3
9502 KJ Stadskanaal
T 0599 32 43 53
F 0599 32 43 31
E info@kort.nl
W Kort Stadskanaal BV