Groen & Terrein
heetwater onkruidbestrijding
Bel Hendri de Vries voor een demonstratie
Hustler zitmaaiers
verkrijgbaar in Erica
Kom naar Erica voor ons ruime assortiment aan Stihl produkten
New Holland Boomer tractor
uitermate geschikt voor tuinbouw
Kemp onkruidborstel
Mauki mollenbestrijder
Bel Erica voor een demo!
Groen & Terrein
Multihog werktuigdragers
Meclean hogedrukreinigers
Multihog werktuigdragers
Groen & Terrein
Stiga zitmaaiers
Veegmachines
Multihog werktuigdragers
Groen & Terrein
Groen & Terrein
Landbouw
Bekijk onze occasions

KORT NIEUWS

Profiteer nu van een gratis keuring op je machine

Zet machineveiligheid op 1!

Je staat er misschien niet bij stil, maar het keuren van je machines is net zo belangrijk en onmisbaar als het onderhoud. Een gekeurde machine is van top tot teen veilig. Op alle onderdelen. Niet alleen technisch, maar ook in gebruik, door jou en je medewerkers. Een loszittende treeplank, kapotte verlichting, een onbeschermde aftakas, loshangende bedrading. Met een gecertificeerde machinekeuring weet je 100% zeker dat je goed zit. Zo laat je zien dat je de veiligheid van jezelf en van je medewerkers echt serieus neemt. En als er toch iets gebeurt, sta je ook sterker bij je verzekeraar.

Via Keurig Geregeld krijg je nu de kans om het keuren van je machines voor eens en voor altijd keurig te regelen. Zonder veel gedoe en zonder je op onnodige kosten te jagen. Dus laat je als werkgever van je beste kant zien en maak een afspraak met KORT ERICA, een gecertificeerd VA-keurbedrijf. Veilig, vanzelfsprekend en simpel.  Bel 0591 30 17 31
 

Waarom keuren?

Drie redenen waarom je kiest voor een machineveiligheidskeuring:

  • Je investeert in de veiligheid van jezelf en je medewerkers
  • Het Arbobesluit stelt een periodieke keuring op arbeidsmiddelen verplicht
  • Je riskeert een forse boete en verzekeringsgedoe als je niet periodiek laat keuren

Investeer in machineveiligheid. Machines, werktuigen en gereedschappen slijten bij gebruik. Het laten keuren van deze arbeidsmiddelen is dus belangrijk. Daarom stelt de overheid het ook verplicht. Regelmatig laten keuren verlengt bovendien de levensduur van de arbeidsmiddelen. Zie een keuring dus als een investering. Een investering in je arbeidsmiddelen maar vooral ook in de veiligheid van jezelf en je medewerkers. Door het gewoon keurig te regelen kun je voorkomen dat er allerlei problemen ontstaan met de Inspectie SZW en verzekeraars.
 

Wat is het VA-keur?

VA-keur is het kwaliteitskeurmerk voor machineveiligheidskeuringen in ondermeer de Tuin&Park en Groensector. De keuringen worden uitgevoerd door deskundige keuringsbedrijven die zijn aangesloten bij de brancheorganisatie Fedecom. Ieder VA-keurbedrijf is een gecertificeerd bedrijf met gediplomeerde keurmeesters in dienst die de keuringen op onafhankelijke en deskundige wijze uitvoeren. Via het digitale keurregistratiesysteem staat je gekeurde arbeidsmiddel geborgd en betrouwbaar geregistreerd en met de uniek genummerde VA-keursticker kun je aantonen dat je het Keurig Geregeld hebt. Voordelen van VA-keur:

  • Eén keurmerk voor al je arbeidsmiddelen
  • Een onafhankelijk en deskundige uitgevoerde keuring
  • Gedigitaliseerde en inzichtelijke keuringsrapportage
  • Uniek genummerde keuringssticker als bewijs

Lees meer op www.va-keur.nl
 

Over Veilig op 1

In de campagne Veilig op 1 slaan brancheorganisaties en overheidsinstellingen de handen ineen voor veiliger werken in de agrarische- en groensector. Het doel is het aantal (dodelijke) ongevallen structureel terug te brengen. Veilig op 1 biedt ondernemers onder andere praktische kennis, voorlichtingsmateriaal voor op de werkvloer en een veiligheidsscan. VA-keur is als onderdeel van Fedecom partner van de campagne Veilig op 1. Met de actiecampagne Keurig Geregeld ondersteunt VA-keur de doelstelling van Veilig op 1.

< Terug naar nieuwsoverzicht

ONLANGS INGERUILD

Vestigingen


Kort Mechanisatie BV

Oranjekanaal NZ 26
9433 TH Zwiggelte
T 0593 34 62 51
F 0593 34 63 68
E [email protected]
W >Kort Mechanisatie BV

Kort Erica BV

Verl. Vaart NZ 137
7887 EL Erica
T 0591 30 17 31
F 0591 30 25 77
E [email protected]
W Kort Erica BV

Kort Stadskanaal BV

Gildestraat 3
9502 KJ Stadskanaal
T 0599 32 43 53
F 0599 32 43 31
E [email protected]
W Kort Stadskanaal BV