Bekijk onze occasions

Stihl gazonmaaiers
 

Hoe houdt u uw gazon in topvorm? Groene vingers zijn een goed begin, maar een beetje hulp van het juiste materiaal maakt van uw tuin de favoriete plaats van het hele gezin! 

Hoe kies u nu de juiste gazonmaaier? Gaat u voor ultiem comfort in de vorm van een robotmaaier, of steekt u liever zelf de handen uit de mouwen? Wilt een "stille" maaier of kiest u hoog vermogen? Kom nu naar onze winkel in Erica en onze deskundige adviseurs helpen u met het maken van de keuze! Voor elke klus hebben wij de juiste machine! Klik voor meer informatie over:

 

In onze Stihl-shop bij de vestiging te Erica kunt u terecht voor Stihl tuinmachines en Viking gazonmaaiers. Bent u op zoek naar een bosmaaier, kettingzaag, heggeschaar, bladblazer of versnipperaar? Kom dan eens langs aan de Verlengde Vaart NZ 137 te Erica voor een gedegen advies. Bellen kan ook ,  0591 30 17 31

STIHL kettingzagen
Al 90 jaar stopt STIHL alle expertise in kettingzagen die hoogstaande technologie koppelen aan puur werkplezier. Of u enthousiast in uw eigen tuin aan de slag gaat, of hovenier of landbouwer bent, we hebben de machine in huis die aan al uw eisen voldoet. Dankzij onze kennis en uw vertrouwen, is STIHL inmiddels uitgegroeid tot het meest verkochte merk kettingzagen ter wereld. Kijk hier voor een aantal gangbare types, wilt u meer informatie? Kom dan naar de STIHL shop te Erica

 

Stihl combisysteem - 1 machine voor de hele tuin!
Snel en makkelijk werken, daar draait t om. Bij STIHL doen we er dan ook alles aan om u te voorzien van materiaal dat het werk voor u doet. Met ons handige CombiSysteem heeft u maar 1 machine nodig om te maaien, de grond te frezen, uw oprit schoon te blazen, de haag kort te houden en meer. Dertien machines, 1 motor. Da's een hoop tijd uitsparen in 1 klik. Het resultaat? Meer tijd om te genieten van een nette tuin!
 

KMA 130R Accucombimotor
een pluimgewicht van 3.2 kg met een krachtige accumotor. Dankzij de 3 vermogensniveaus bespaart u energie en blijft de machine stil. 

 

KM 94 RC-E Benzinecombimotor
de praktische snelkoppeling maakt het mogelijk om razendsnel van gereedschap te wisselen.

 

uit te breiden met 

heggenschaar, bladblazer, hoogsnoeier, borstelrol, zeis en kantensnijder

Vestigingen


Kort Mechanisatie BV

Oranjekanaal NZ 26
9433 TH Zwiggelte
T 0593 34 62 51
F 0593 34 63 68
E info@kort.nl
W >Kort Mechanisatie BV

Kort Erica BV

Verl. Vaart NZ 137
7887 EL Erica
T 0591 30 17 31
F 0591 30 25 77
E info@kort.nl
W Kort Erica BV

Kort Stadskanaal BV

Gildestraat 3
9502 KJ Stadskanaal
T 0599 32 43 53
F 0599 32 43 31
E info@kort.nl
W Kort Stadskanaal BV