Zoeken

Zoeken sluiten

Het is weer tijd voor winteronderhoud!

vrijdag 1 december, 2023

Goed onderhoud bespaart geld, en ergernis! Maak daarom nu een afspraak voor het winteronderhoud van uw trekkers en machines. Voor ons beurtenprogramma hanteren we vaste prijzen, zodat u weet waar u aan toe bent.  Plant u uw afspraak nog dit jaar, dan ontvangt u, naast de mooie New Holland koeltas, ook een waardebon van € 50,- te besteden in onze shops.

In verband met de garantievoorwaarden van New Holland is het belangrijk dat uw trekker of machine door een erkende dealer wordt onderhouden. Maak daarom nu een afspraak!
New Holland trekkers en oogstmachines worden verkocht met Blue Care verzekering voor onvoorziene kosten. U bent dan in alle omstandigheden goed verzekerd tegen eventuele calamiteiten, zowel voor intern gebrek als Casco+.  Let wel: Blue Care is alleen van toepassing als het onderhoud wordt gedaan door een erkende dealer en dat het onderhoud wordt gedaan op de voorgeschreven momenten.

Wilt u meer weten over de vaste tarieven, de inhoud van de beurt of wilt u gelijk een afspraak inplannen? Bel dan met de werkplaats van uw voorkeur:

Zwiggelte 0593 346251
Erica 0591 301731
Stadskanaal 0599 324353
Midwolda 0597 551657

×
Neem contact op