Zoeken

Zoeken sluiten

KORT Landbouwmechanisatie neemt Bakker Midwolda LMB B.V. over

maandag 26 juli, 2021

Persbericht:
Met ingang van 26 juli 2021 neemt Kort Landbouwmechanisatie B.V. de bedrijfsactiviteiten over van Bakker Midwolda LMB B.V.. Met deze overname kan KORT haar werkgebied uitbreiden naar Oost-Groningen en  haar positie in de markt versterken. KORT speelt zo in op de toekomst, waarbij versterking en verdere professionalisering van de sector van groot belang is.
Bakker Midwolda LMB is al sinds 1924 een begrip in de provincie Groningen en is net als KORT dealer  van New Holland tractoren en oogstmachines. KORT is al sinds 1951 een belangrijke speler op het gebied van landbouwtechniek en heeft naast Midwolda vestigingen in Zwiggelte, Stadskanaal en Erica. Door de overname biedt het bedrijf nu werk aan ca. 60 personen.
Door deze overname ontstaat er een sterke combinatie waarbij met gezamenlijke kennis, voorraden en de juiste service gebouwd kan worden aan een professionele organisatie, klaar voor de toekomst. Hierdoor zal men de klant nog beter van dienst kunnen zijn.
Aan de vertrouwde gezichten van de vestiging Midwolda voegt KORT Jarno Hofsteenge toe als bedrijfsleider en verkoper. Jarno is sinds 2016 in dienst bij KORT met zijn ervaring als zowel monteur, gps-specialist en verkoper de aangewezen persoon om de kar te gaan trekken in Midwolda.
Kort Midwolda B.V. is gevestigd aan de Hoofdweg 60, 9681 AJ Midwolda en is te bereiken onder 0597-551657
Heeft u nog vragen naar aanleiding van dit bericht dan kunt u contact opnemen met Richard Kort 06 – 52431521
×
Neem contact op