Landbouw
New Holland oogstmachines
New Holland tractoren
Pöttinger hooibouwmachines
Veenhuis bemesting
New Holland oogstmachines
Imants spitmachines
New Holland en Imants
Dezeure silagewagens
Rabe grondbewerking
Beco kipwagens
Veenhuis bemesting
New Holland Verreikers
Steketee
New Holland
Bekijk onze occasions

KORT NIEUWS

KORT op GroenTechniek Holland te Biddinghuizen

Van 10 t/m 12 september kunt u onze vertegenwoordiger Jans Scheper treffen op GroenTechniek Holland te Biddinghuizen. U kunt hem vinden op de stand van New Holland compact trekkers.

GroenTechniek Holland is een totaalevenement dat alles biedt voor beheer en onderhoud van wat groeit & bloeit in de openbare ruimte. Hoveniers, sportpark- en golfbaanbeheerders, gemeentes & provincies, waterschappen, wegenbeheerders, recreatiebedrijven, loonwerkers, werkvoorzieningsschappen, inkopers tuincentra & doe-het-zelf winkelformules, verhuurbedrijven en een ieder die professioneel actief is/wil worden in de groene openbare ruimte is welkom. Zowel eigenaren, berijders, monteurs, medewerkers als beheerders. 

Naast de nieuwste cirkel- & kooimaaiers, tuin & park trekkers, machines, gereedschap, installaties en onderdelen die getoond worden door fabrikanten, importeurs en dealers, komt de bezoeker ook in contact met aanverwante producten uit de groene sector, informatie van financiële adviseurs, belangenorganisaties en dienstverleners.


Waar vindt u GroenTechniek Holland 2013

GroenTechniek Holland 2013 vindt plaats op het evenemententerrein van Walibi Holland, centraal gelegen in Nederland, in de Flevopolder. Vanuit alle windstreken is het evenement prima bereikbaar, zowel met eigen als openbaar vervoer. Er is ruime gratis parkeergelegenheid voor deelnemers en bezoekers op een steenworpafstand van de expositievelden, maximale looptijd is 5 minuten tot de entree. 

Het terrein is zeer omvangrijk en uitermate geschikt voor zowel exposities binnen als demonstratie buiten, zonder restricties te hoeven opleggen aan de grootte van de stands van exposanten. De bezoeker kan hier werkelijk z’n hart ophalen en alle mogelijke maaiers, trekkers, machines en apparatuur bekijken, vergelijken en zelf besturen. Dit alles is een unieke combinatie voor een groen evenement in Nederland

< Terug naar nieuwsoverzicht

Vestigingen


Kort Mechanisatie BV

Oranjekanaal NZ 26
9433 TH Zwiggelte
T 0593 34 62 51
F 0593 34 63 68
E [email protected]
W >Kort Mechanisatie BV

Kort Erica BV

Verl. Vaart NZ 137
7887 EL Erica
T 0591 30 17 31
F 0591 30 25 77
E [email protected]
W Kort Erica BV

Kort Stadskanaal BV

Gildestraat 3
9502 KJ Stadskanaal
T 0599 32 43 53
F 0599 32 43 31
E [email protected]
W Kort Stadskanaal BV