Landbouw
Landbouw
Landbouw
Landbouw
Landbouw
Landbouw
Landbouw
Landbouw
Bekijk onze occasions

De breed inzetbare Meclean Citycleaner wordt in januari op de beurs in Hardenberg voor het eerst aan het publiek gepresenteerd. Lees hier alvast meer over dit unieke concept, dat onkruidbestrijding en reiniging combineert!

In januari zal Meclean op de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg de Citycleaner introduceren. Met de Meclean City cleaner kun je onkruid bestrijden en reinigingswerkzaamheden uitvoeren in 1!

De Citycleaner is een tweedelige machine die zowel op de voor- als achterkant van een werktuigdrager wordt gemonteerd. Aan de voorkant van het voertuig wordt een spuitbalk gemonteerd met een werkbreedte van 1.20 m. De hydraulisch beweegbare spuitbalk van de Citycleaner kan ingezet worden voor drie vormen van reiniging. Met de spuitbalk kan met onkruid bestrijden, kauwgom verwijderen en het wegdek reinigen in geval van calamiteiten, zoals bij olie op het wegdek. Wat betreft de onkruidbestrijdingsfunctie zit de Citycleaner qua snelheid en oppervlakte op dezelfde resultaten als reguliere onkruidbestrijdingsmachines. De machine werkt met een snelheid van 3 km per uur en een werkbreedte van 1.20 m; dit betekent dat er per uur een oppervlakte van ca 3000 m2 gereinigd kan worden. Vooral op het gebied van kauwgom verwijderen is dit een spectaculair resultaat!

Op de rug van de werktuigdrager bevindt zich het andere deel van de machine. Hier is onder meer de watertank gevestigd. Met dit deel van de machine, dat verlengd kan worden met bijvoorbeeld een haspel,of een pomp om de tank te vullen met oppervlaktewater, kunnen andere vormen van reiniging worden toegepast. Daarbij kun je denken aan het verwijderen van graffite, geuren of wegbelijning. 

Al met al is de Citycleaner dus een duizendpoot die voor het complete scala aan stadsonderhoud kan worden ingezet. Met 1 druk op de knop in de cabine kan de machine worden ingesteld voor onkruidbestrijding, kauwgom verwijdering of straatreiniging. Voordeel van deze machine is dat hij voor zowel groen als grijs kan worden ingezet, en gedurende het hele jaar. Met de brede inzetbaarheid is deze machine uiterst rendabel. 

Is uw interesse gewekt?
Bel vrijblijvend met Hendri de Vries 
06-52 53 28 06

 

Kauwgom verwijderen met de Citycleaner
Graffite verwijderen met de Citycleaner
stratenreinigen met de Citycleaner
Riool ontstoppen met de Citycleaner

Vestigingen


Kort Mechanisatie BV

Oranjekanaal NZ 26
9433 TH Zwiggelte
T 0593 34 62 51
F 0593 34 63 68
E info@kort.nl
W >Kort Mechanisatie BV

Kort Erica BV

Verl. Vaart NZ 137
7887 EL Erica
T 0591 30 17 31
F 0591 30 25 77
E info@kort.nl
W Kort Erica BV

Kort Stadskanaal BV

Gildestraat 3
9502 KJ Stadskanaal
T 0599 32 43 53
F 0599 32 43 31
E info@kort.nl
W Kort Stadskanaal BV