Enorm veel kennis

Persoonlijk contact

Kwaliteit en service voorop

Home > Merken > Bijlsma Hercules

Bijlsma Hercules – van de akker tot aan supermarkt

Bijlsma Hercules levert praktisch oplossingen voor inschuren, sorteren, en verwerken. Met machines van hoge kwaliteit en lange levensduur.

Voor een goed advies belt u met Jan Speelman 06 – 52 31 10 23

Inschuurtechnologie

een uitgebreid pakket machines aan voor het efficiënt inschuren van uw gewas. Voor iedere machine zijn er verschillende modellen ontwikkeld met eigen specificaties, die kunnen worden aangevuld met diverse opties of klantspecifieke aanpassingen. Hierdoor zijn wij altijd in staat de juiste oplossing te bieden voor uw situatie. 

Sorteren

Sorteerlijnen bieden door hun samenstelling de mogelijkheid om het sorteerproces met een minimum aan bedieningspersoneel te laten plaatsvinden. Het ruimtebesparende concept in combinatie met gunstige arbeidsomstandigheden leiden al snel tot een verlaging in de kosten van de bedrijfsvoering.

Verwerken

Voor een optimale verwerking van uw product leveren wij diverse oplossingen, van een afweegmachine tot complete palletiseerlijnen. Naast agrarisch gerelateerde machines bieden wij ook industriële machines aan. U kunt hierbij denken aan machines voor het verwerken van papierpulp, vis, snoepjes, glas, zand, grind, kunstmest, cement of gerecyclede producten.