Enorm veel kennis

Persoonlijk contact

Kwaliteit en service voorop

Home > Merken > Frisian Motors

Frisian Motors

KORT Groen&Terrein is dealer van de elektrische werk- en voertuigen van Frisian Motors. Deze voertuigen zijn 100% elektrisch en geschikt voor allerlei bedrijven en terreinen. Wilt u eens een proefrit maken of een goed advies over de verschillende types en mogelijkheden? Bel dan eens met Hendri de Vries 06 52 53 28 06

Klik op de foto’s of op de link om naar het gewenste type te gaan.
Informeer ook naar de subsidiemogelijkheden!

Frisian Motors. Duurzaam, milieuvriendelijk, compact, behendig en robuust. 

Leffert FM40

Met trots introduceren wij de nieuwe Leffert FM-40. Het kleinere zusje van de FM-50. Natuurlijk gemaakt met de filosofie van Frisian Motors in gedachten. Sterk, functioneel en standaard al een complete machine.Tussen de FM-50 en een golfkar zit er qua kracht, mogelijkheden en prijs een vrij groot gat. Deze wordt met de 100% elektrische FM-40 opgevuld.

DE LEFFERT FM-50 TRANSPORTE

Je vrijwel geruisloos en milieuvriendelijk verplaatsen op ruwe terreinen, strand, bos of juist indoor. Dat maakt de volledig elektrische Leffert FM-50 van Frisian Motors mogelijk. De Lefferts werkvoertuigen worden geassembleerd in onze Nederlandse fabriek. Deze 100% elektrische aangedreven voertuigen zijn stoer en stevig gebouwd.

DE LEFFERT FM-80 Cargo Lithium

De basis is de welbekende FM-80. De verlengde versie van de FM-50 die voornamelijk voor personen vervoer gebruikt wordt. Standaard is het voertuig voorzien van stuurbekrachtiging en heeft daardoor een soepel rijgedrag. Verzwaarde vering en een zeer robuuste cabine met polyester dak. Dit volledig elektrische voertuig is vrijwel geruisloos, milieuvriendelijk en behoeft weinig onderhoud.

DE LEFFERT FM-80 TRANSPORTER

Geheel gebaseerd op het succes van de Leffert FM-50. De Leffert FM-80 is de verlengde versie en biedt plaats aan 4 en optioneel 6 mensen.  Standaard is het voertuig voorzien van stuurbekrachtiging en heeft daardoor toch een acceptabele draaicirkel. Verzwaarde vering en een zeer robuuste cabine met polyester dak. Dit volledig elektrische voertuig is vrijwel geruisloos, milieuvriendelijk en behoeft weinig onderhoud. De Leffert FM-80 wordt veelal gebruikt voor (natuur) tochten, personenvervoer bij evenementen en pendeldiensten.

LEFFERT FM-90 4WD

Zoekt u regelmatig extreme omstandigheden op, zoals het strand, de bergen of wilt u aanhangers of werktuigen gebruiken tot 2000 kg? Dan is de Leffert FM-90 4WD uw voertuig! Voorzien van lage gearing voor extreem sterke tractie. Tevens beschikt het voertuig standaard over vele extra’s, zoals stuurbekrachtiging, regeneratief, onafhankelijke vering en remschijven, en 350 kg laadvermogen in de laadbak.