Enorm veel kennis

Persoonlijk contact

Kwaliteit en service voorop

Home > Merken > Frisian Motors > LEFFERT FM80

DE LEFFERT FM-80 Cargo Lithium – Frisian Motors

De basis is de welbekende FM-80. De verlengde versie van de FM-50 die voornamelijk voor personen vervoer gebruikt wordt.

Standaard is het voertuig voorzien van stuurbekrachtiging en heeft daardoor een soepel rijgedrag. Verzwaarde vering en een zeer robuuste cabine met polyester dak. Dit volledig elektrische voertuig is vrijwel geruisloos, milieuvriendelijk en behoeft weinig onderhoud. De Leffert FM-80 Cargo Lithium wordt veelal gebruikt voor het zware werk waarbij zonder het gebruik van een kar veel vervoert dient te worden.
Het voertuig wordt geleverd met een landbouw T5 certificaat voor gebruik op de openbare weg, u dient dus te beschikken over een auto- of tractor rijbewijs. De maximale snelheid bedraagt 50 km/uur. De actieradius is circa 60 km.

VOLLEDIG ELEKTRISCH

De Leffert FM-80 is uitgerust met de nieuwste wisselstroomtechniek (AC). Met een bijgeleverd externe acculader kunt u de accu’s van dit voertuig opladen op het lichtnet. Opladen met de standaard lader duurt 4-5 en met de versnelde lader (optioneel) wordt de laadtijd verlaagd tot slechts 2.5 uur. Voor dit voertuig word als eerste standaard gebruik gemaakt van Lithium ion accu’s. Deze nieuwe generatie accu’s zijn nog krachtiger dan de AGM accu’s die normaal standaard is dit type voertuig voorkomt. Meer weten over Lithium accu’s? Bekijk dan onze Lithium pagina

SAMENSTELLEN

Op basis van de wensen van de klant, kunnen wij zowel het uiterlijk als de techniek aanpassen. Voor zakelijke gebruikers geldt dat zij in bepaalde gevallen gebruik kunnen maken van subsidieregelingen van de overheid, zoals de Vamil (willekeurige afschrijving) en de MIA (extra aftrekmogelijkheid van de fiscale winst).

TECHNISCHE HIGHLIGHTS:

  • Standaard geleverd met landbouw T5 kenteken
  • Lithium accu’s
  • Snelheid 50 km/uur
  • Actieradius 60 kilometer
  • 400 kg laadvermogen
  • Multifunctionele toepassing
  • Geen BPM, wegenbelasting en bijtelling
  • Tanken voor nog geen 3 euro – Subsidiemogelijkheden