Zoeken

Zoeken sluiten

Gehl knikladers

Oerdegelijke knikladers van GEHL

Gehl knikladers staan bekend om hun robuuste kwaliteit en veelzijdigheid. Of u nu werkzaam bent in de tuinaanleg, industrie, maneges, veehouderij, of woningbouw; de knikladers van Gehl zijn de ideale keuze voor u.

Contact opnemen

Contact voor meer informatie

Wilt u meer weten of heeft u specifieke vragen over onze modellen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Hendri de Vries
Vertegenwoordiger Grondverzet en Heftrucks

Veelzijdig inzetbaar

Of u nu op een landbouwbedrijf werkt of op een bouwwerf, de knikladers van Gehl zijn overal inzetbaar. Hun compacte formaat en veelzijdigheid maken ze zelfs op de krapste plaatsen gemakkelijk manoeuvreerbaar.

Schitterende manoeuvreerbaarheid

Dankzij de knikbesturing met een stuurhoek van 45 graden kunnen de Gehl knikladers moeiteloos navigeren op plekken die voor andere machines ontoegankelijk zijn. Met een consequente draaistraal volgt de achterkant van het voertuig naadloos de voorkant.

Maximaal hefvermogen

Laat u niet misleiden door hun compacte formaat. De Gehl knikladers zijn krachtpatsers, met hefvermogens die oplopen tot 1.161 kg, waardoor ze ideaal zijn voor zware klussen op krappe plaatsen en fragiele ondergronden.

Gehl AL330, de oplossing voor lichte taken

De Gehl AL330 is de ideale kniklader als je de machine lichte taken wil laten uitvoeren. De AL330 is compact en wendbaar, waardoor hij gemakkelijk te manoeuvreren is in krappe ruimtes. De AL330 is uitgerust met een krachtige 25 pk Perkins dieselmotor en voldoet aan de Stage V emissienormen.

Meer informatie over de Gehl AL330

Gehl AL230 voor kleine en middelgrote bouwplaatsen

De Gehl AL230 onderscheidt zich door zijn lichte bouw en is perfect geschikt voor kleinere en middelgrote werkterreinen. Ondanks zijn compacte formaat biedt hij een indrukwekkende wendbaarheid in krappe ruimtes. Met een tilcapaciteit van 1,2 ton wordt hij aangedreven door een krachtige 25 pk Perkins dieselmotor.

Meer informatie over de Gehl AL230

Gehl AL530 geschikt voor zware taken

De Gehl AL530 combineert vermogen en veelzijdigheid, ideaal voor zware klussen. De Gehl AL530 beschikt over een tilcapaciteit van 5 ton en wordt aangedreven door een krachtige 50 pk Perkins dieselmotor. Deze machine is een uitstekende keuze voor sectoren als bouw, landbouw en industrie.

Meer informatie  over de Gehl AL530

Sta je voor
een uitdaging?

Heb je specifieke en speciale wensen? Onze specialisten helpen je graag op weg met de beste oplossing.
×
Neem contact op