Enorm veel kennis

Persoonlijk contact

Kwaliteit en service voorop

Home > Merken > Gehl

Oerdegelijke knikladers van GEHL

Gehl knikladers zijn oerdegelijk en breed inzetbaar. Of het nu is voor de aanleg van tuinen of straten, de industrie, stallen uitmesten op maneges of veehouderijen of voor gebruik bij de woningbouw; voldoende redenen om een Gehl kniklader aan te schaffen. 

 

Wilt u meer weten? Bel dan eens met een van onze adviseurs via 0593 34 62 51

De knikladers van Gehl zijn overal inzetbaar; van het landbouwbedrijf tot de bouwwerf, met alles daartussen. Ze zijn compact en zeer veelzijdig, en zelfs op de krapste plaatsen gemakkelijk manoeuvreerbaar. Door hun knikbesturing met stuurhoek van 45 graden laten de machines een minimum aan sporen achter, zelfs op fragiele ondergrond. De knikladers hebben dezelfde bouwkwaliteit als de compacte schrankladers van Gehl, maar combineren die met een hogere manoeuvreerbaarheid, flexibiliteit en hoge hefvermogens. 

Bekijk onze Gehl machines

Gehl AL140

De compacte kniklader AL140 is zeer wendbaar dankzij de 4-wielbesturing en het lage eigengewicht van 1.691kg. Met een laadvermogen van 860kg (recht) is hij daarnaast geschikt voor het transporteren en verladen van diverse materialen.

Gehl AL340

Niettegenstaande het lage eigengewicht van 2.108kg, haalt deze kniklader een hefvermogen van 1.428kg (recht). De knikbesturing maakt de wiellader zeer wendbaar ook in krappe ruimten. Door zijn positie boven de last heeft de bestuurder een goede zichtbaarheid rondom. De Gehl AL 340 is verkrijgbaar als canopy uitvoering of met cabine.

Gehl AL540

De AL540 is een van de krachtigste knikladers van Gehl. Met een hefvermogen van 1929 kg is hij geschikt voor het transporteren en verladen van diverse materialen. Het instapmodel van deze Gehl AL540 is de versie met canopy, voor optimaal comfort is ook een versie met volledig gesloten cabine beschikbaar waar airco tot de mogelijkheden behoort.

Schitterende manoeuvreerbaarheid

Door de stuurhoek van 45 graden geraken de knikladers op plaatsen die te krap zijn voor andere machines. Dankzij de consequente draaistraal volgt de achterkant van het voertuig dezelfde weg als de voorkant. 

Maximaal hefvermogen

De knikladers van Gehl mogen dan compact zijn, ze zijn daarom niet minder sterk. Nominale hefvermogens tot 1.161 kg voor de 506 brengen kracht naar krappe plaatsen en fragiele ondergronden.