Zoeken

Zoeken sluiten

Imants

Imants levert kwalitatief hoogwaardige spitmachines

Imants levert kwalitatief hoogwaardige spitmachines, die ook de afgelopen jaren in toenemende mate door KORT zijn verkocht. Voor bijna elk soort trekker of bodemgesteldheid is tegenwoordig een geschikte spitmachine beschikbaar.

Grondbewerking met een Imants machine is goedkoper, efficiënter en het resultaat is een betere kieming. Door de spitmachine te combineren met een zaaimachine kunt u nog eens een extra werkgang uitsparen. Imants heeft een eigen demoteam waarmee regelmatig door het land wordt getrokken zodat u de spitmachines bij u in de buurt vrijblijvend in actie kunt zien. Ook een bezoek aan de in 1885 opgerichte fabriek is zeer de moeite waard.

De Imants spitmachines worden vooral geprezen om het mooie vaste zaaibed, de zeer goede mengwerking en de hoge capaciteit. “Reductie van de kostprijs per Ha met behoud van de goede eigenschappen van de originele Imants spitter” was het doel van Imants. Aan deze doelstelling is ruimschoots voldaan. Wilt u meer informatie over een van de Imants spitmachines of eens een demo aanvragen? Bel dan met een van onze verkopers via 0593 34 62 51

Diepspitters tot 135 cm!

In bepaalde omstandigheden is het nodig de grond dieper dan de bouwvoor los te maken en storende lagen te verbreken. Imants ontwikkelde in de afgelopen decennia diverse modellen passend voor iedere tractor en met verschillende werkbreedtes en werkdieptes tot zelfs 135 cm.

Lees meer

Sta je voor
een uitdaging?

Heb je specifieke en speciale wensen? Onze specialisten helpen je graag op weg met de beste oplossing.
×
Neem contact op