Enorm veel kennis

Persoonlijk contact

Kwaliteit en service voorop

Home > Merken > Multihog > Werktuigendragers

Multihog – Werktuigdragers

Multihog machines bestaan uit een reeks van werktuigendragers en toebehoren die de gebruiker voorzien in al zijn behoeften. Het merk staat garant voor de hoogste normen van duurzaamheid, efficientie en veiligheid.

Multihog Ltd ontwerpt en produceert een reeks van vervoerders en hulpstukken voor uw tuin- en parkonderhoud. De machines van Multihog worden gebouwd volgens de hoogste normen van duurzaamheid, efficiëntie en veiligheid.  De werktuigdragers en hulpstukken zijn u van dienst bij gladheidsbestrijding, het onderhouden en aanleggen van verharde terreinen en het aanleggen van groenperken. De vervoerders en hulpstukken worden gebouwd volgens de hoogste normen van duurzaamheid, efficiëntie en veiligheid. Zo kunt u tijdens ieder project en in iedere situatie bouwen op kwaliteit.

De fabriek van Multihog is gelegen halverwege tussen Dublin en Belfast op de oostkust van Ierland. Vanuit deze basis ontwikkelt, bouwt en test het innovatieve team van ontwerpers en ingenieurs de Multihog producten.

Wilt u meer weten over deze handige en veelzijdige machines? Bel dan eens geheel vrijblijvend met Hendri de Vries 06-52 53 28 06

Klik op de foto’s voor meer informatie over de verschillende typen.

Multihog

Type Multihog machine