Enorm veel kennis

Persoonlijk contact

Kwaliteit en service voorop

Home > Merken > New Holland > New Holland Persen

New Holland – BALENPERSEN

Dankzij de introductie van een serie baanbrekende primeurs die wereldwijd een revolutie ontketenden is New Holland al meer dan 25 jaar de onbetwiste leider in het segment van grote balenpersen. Ook het laatste BigBaler Plus-assortiment kan bogen op zijn eigen balenpersprimeur: de Loop Master™ -knooptechnologie. De tweede knoop is nu een lusvormige knoop met deze voordelen:
• een 30% sterkere knoop met verbeterde treksterkte voor minder breuk
• Loop Master™ combineert de belangrijkste voordelen van de dubbele en enkele knooptechnologie

New Holland Big Baler

De BigBaler 1290 High Density toont de nieuwe generatie New Holland styling die wordt gekenmerkt door vloeiende, maar agressieve lijnen met een ‘we gaan de klus klaren’-mentaliteit. Dit is echter geen geval van stijl boven functie – wijd openende zij- en afdekkappen verzekeren makkelijke toegang voor onderhoud

New Holland Big Baler Plus

Het laatste BigBaler Plus-assortiment kan bogen op zijn eigen balenpersprimeur: de Loop Master™ -knooptechnologie. De tweede knoop is nu een lusvormige knoop met deze voordelen:
• een 30% sterkere knoop met verbeterde treksterkte voor minder breuk
• Loop Master™ combineert de belangrijkste voordelen van de dubbele en enkele knooptechnologie

New Holland ROLL BALER

De nieuwe Roll Baler 125 en Roll Baler 125 Combi met vaste kamer zijn de beste keuze voor zowel veeteeltbedrijven als loonwerkers. Deze balenpersen zijn robuust gebouwd, over het algemeen eenvoudig te bedienen en leveren uitstekende prestaties in de meest veeleisende omstandigheden.

New Holland ROLL-BELT™-SYSTEEM

UITSTEKENDE CAPACITEIT
Denk aan de produktiviteit van een variabele kamer. Denk aan de New Holland Roll-Belt balenpers. De capaciteit ging met 20% omhoog dankzij de hertekende opraper.

New Holland BR6000

New Holland biedt twee modellen Roll-Bar™-persen aan: het Model BR6080 en het Model BR6090. De afmetingen van de balen die zij produceren zijn dezelfde, wat betekent dat het verschil wordt bepaald door uw specifieke eisen: het aantal balen dat u moet rollen, de breedte van de zwaden…

New Holland BR6090 COMBI

De New Holland BR6090 Combi verlaagt de arbeidsinspanning van tractor, machine en mankracht door het persen en wikkelen te combineren in één enkele handeling. Het verpakken en lossen gebeurt terwijl de volgende baal al wordt gevormd.