De New holland BR6090 combi – persen

Enorm veel kennis

Persoonlijk contact

Kwaliteit en service voorop

New Holland – BR6090 COMBI BALENPERSEN

TWEE BASISMODELLEN

New Holland biedt twee modellen Roll-Bar™-persen aan: het Model BR6080 en het Model BR6090. De afmetingen van de balen die zij produceren zijn dezelfde, wat betekent dat het verschil wordt bepaald door uw specifieke eisen: het aantal balen dat u moet rollen, de breedte van de zwaden, het feit of de balen gebruikt worden als voer, hooi of ligstro, of uw wens om het voer na het rollen zo snel mogelijk te verpakken

HET ROLL-BAR™-SYSTEEM, DAAR KUNT U OP VERTROUWEN

De rotatiestangen, die de baal omsluiten, zorgen voor een continue rotatie, ongeacht het model en de specificaties van de Roll-Bar™-pers. Hierdoor kan elk gewas tot balen worden gerold, ongeacht zijn toestand en ongeacht de gewenste baaldichtheid.

PERFECTE BAALVORM

Een robuuste bodemrol zorgt voor een goede aanzet van de baalvorming. Deze rol draagt de baal en garandeert een uitstekend eindresultaat met een goede weerbestendigheid, dankzij de zachte maar gestage rotatie tijdens het baalvormingsproces. De kern van de baal is zachter dan de buitenzijde, speciaal ontworpen voor een goede verluchting van de hooibalen.