De New holland ROLL BALER – persen

Enorm veel kennis

Persoonlijk contact

Kwaliteit en service voorop

New Holland – ROLL BALER – PERSEN

De nieuwe Roll Baler 125 en Roll Baler 125 Combi met vaste kamer zijn de beste keuze voor zowel veeteeltbedrijven als loonwerkers. Deze balenpersen zijn robuust gebouwd, over het algemeen eenvoudig te bedienen en leveren uitstekende prestaties in de meest veeleisende omstandigheden. De nieuwe Roll Baler 125 is aanzienlijk verbeterd wat de prestaties en het gebruiksgemak betreft en biedt grote voordelen. De Roll Baler 125 en Roll Baler 125 Combi onderscheiden zich door de nieuwe stijl en zijn de beste keuze voor wie op zoek is naar een balenpers die geschikt is voor zware gewassen in veeleisende omstandigheden. Belangrijke ontwikkelingen voor de nieuwe Roll Baler 125 en Roll Baler 125 Combi zijn onder meer:

NIEUWE, BREDERE OPRAPER VAN NEW HOLLAND

De meest recente Roll Baler 125- modellen maken gebruik van de belangrijkste onderdelen van de New Holland BigBaler en Roll-Belt-balenpersen. Ze beschikken over een opraper van 2,3 m breed. Deze modellen zijn voorzien van de verbeterde rol met windscherm van de BigBaler-modellen, met afneembare vaste wielen of draaiwielen die kunnen worden opgeborgen voor transport

NIEUWE ZAKKENDE VLOER EN ROTORONTKOPPELING

Op de Roll Baler 125-modellen werd een zakkende vloer met brede opening geplaatst. De zakkende vloer wordt geactiveerd vanuit de cabine en heeft een uniek draaiend ontwerp dat vooraan 120 mm en achteraan 60 mm zakt. Via de rotorontkoppeling kunt u de aandrijving naar de rotor en opraper hydraulisch stilleggen bij een ernstige blokkering. Beide systemen gecombineerd beperken stilstand tot een minimum en helpen u productief te blijven in de meest veeleisende omstandigheden.

Keuze van messen

Roll Baler 125-modellen zijn voorzien van 20 messen, voor ultieme hakprestaties. De bestuurder kan nu 10 messen naar keuze met de hand selecteren en wisselen tussen Set A en Set B, zonder te moeten stoppen om de messen te slijpen

Gloednieuwe look

Beide Roll Baler 125-modellen kregen een compleet nieuwe stijl, met nieuwe panelen voor vlottere toegang voor onderhoud. Onder de gestroomlijnde nieuwe look beschikken de Roll Baler 125-modellen nog over meer functies voor betere prestaties, minder onderhoud en meer duurzaamheid.