Zoeken

Zoeken sluiten

New Holland T6 Electro Command

Werk dag in, dag uit in alle comfort en verzet meer werk.
+

Nieuwe t6. Aan de top. De klok rond.

De New Holland T6 werd ontworpen voor moderne gemengde landbouwbedrijven en voor intensieve veehouderij en beschikt over dermate verschillende functies dat zelfs de meest veeleisende gebruikers tevredengesteld worden.

Lees meer

Luxueus comfort

Ook het stoelenaanbod is van topklasse, dankzij de Dynamic Comfort™-serie met ergonomische draaibare rugleuning en de Auto Comfort™-stoel met actieve verwarming en ventilatie, die uw comfort de hele dag lang verzekeren.

Uitmuntende efficiëntie

De ECOBlue™ HI-eSCR-motoren voldoen aan Tier 4B en besparen brandstof. Zo bespaart u geld.

Ultieme precisie

Afhankelijk van uw vereisten zijn verschillende geleidingssystemen beschikbaar, waaronder de ultieme oplossing voor nauwkeurige geleiding: het volledig geïntegreerde automatische IntelliSteer®-geleidingssysteem (optie). Dit systeem verzekert een year-to-year en pass-to-pass nauwkeurigheid van 1,5 cm.

Ongeëvenaarde veelzijdigheid

De befaamde Auto Command™ continu variabele transmissie biedt nauwkeurige snelheidsregeling en ideaal geplaatste aandrijfpunten van mechanische efficiëntie, voor zowel veld- als wegtoepassingen. De nieuwe 8-traps Dynamic Command™ semi-powershifttransmissie levert een betere productiviteit en efficiëntie.

Verhoogde productiviteit. Rust uw T6 uit met tot 16 LED-werklampen en verander de nacht in dag, zodat u 24 uur per etmaal productief bent.

Modern ontwerp

Het opvallende New Holland ontwerp van de T6 doet alle hoofden omdraaien. De tractor ziet er zeer goed uit dankzij de opvallende kattenoog-lichten, de typische voorlichten en agressieve, kieuwvormige luchtopeningen in de motorkap.

Electro command™-transmissie

New Holland weet dat elk landbouwbedrijf verschillende behoeften heeft en dat intelligente innovatie ook inhoudt dat bewezen en geteste systemen aangeboden worden voor meer efficiëntie.

Dynamic command™-transmissie

De geheel nieuwe Dynamic Command transmissie, het resultaat van uitgebreid overleg met klanten en diepgaand onderzoek, ontwikkelings- en testprocessen, is nu verkrijgbaar op het 6-cilindermodel alsook op de 4-cilindermodellen.

Auto command™-transmissie

De Auto Command Transmissie ontworpen en gebouwd door New Holland, is verkrijgbaar op de 4-cilindermodellen van de T6.145 – T6.175, en nu ook op het nieuwe 6-cilindermodel van de T6.180.

Onze specialisten helpen jou met het zoeken naar de juiste machine en een passende oplossing.
×
Neem contact op