Zoeken

Zoeken sluiten

Stihl

Bekijk alle Stihl machines

In onze Stihl-shop te Erica vindt u een ruim assortiment Stihl machines. De Stihl produkten zijn natuurlijk ook via onze andere vestigingen te leveren; wilt u ze met eigen ogen zien? Kom dan naar Erica.

Advies en inspiratie

Duurzaam gras verticuteren in 3 stappen

In de loop van het jaar zorgen mos, gazonschimmel en onkruid ervoor dat het gazon aan kwaliteit verliest. Tussen maart en september is de bodem iets warmer, waardoor dit de meest ideale periode is om uw gazon te trakteren op een welverdiende wellnesskuur door het gras te verticuteren. Met een VIKING verticuteermachine geeft u het gras meer ademruimte en kunnen de wortels opnieuw voldoende water en voedingsstoffen opnemen. Door regelmatig te verticuteren, groeit uw gazon dichter en ziet het er gezonder en mooier uit.

Lees meer

Waarom kiezen voor een accumachine

“De laatste 2 jaar (sinds 2015, red.) werken we meer en meer met accumachines. De klanten hebben dit graag. Denk maar aan scholen of rusthuizen die groenonderhoud nodig hebben. Dat zijn plaatsen waar we zo weinig mogelijk geluidshinder willen veroorzaken.” Tuinaannemer Matthias Ruttiens van MR Creations is ervan overtuigd: tuinmachines op accu zijn de toekomst. Licht, stil en toch krachtig: de STIHL accumachines verlichten letterlijk en figuurlijk het werk in de tuin.

Lees meer

Zo houdt je gazon het hele jaar groen

Een gazon onderhouden is niet moeilijk. Echter, om het te doen stralen moet je er wel regelmatig tijd aan besteden. Een frisgroen gazon verkrijg je door op regelmatige basis te maaien, daarnaast te verticuteren, te bemesten en te sproeien volgens de regels van de kunst. Maar wat doe je nu best in welke periode? Met onderstaande tips van tuinaannemer Matthias Ruttiens van MR Creations heb je binnenkort het meest groene gazon van de buurt!

Lees meer

5 tips om uw gazon uit de winterdip te halen!

1 zure bodem? strooi kalk
Heeft uw bodem een pH waarde tussen de 5.5 en 6 , dan doet u er goed aan in maart kalk te strooien. Zo bestrijdt u mos en neemt uw bodem voedingsstoffen beter op.

Lees meer

Hoe zaai je gras voor een frisgroen gazon?

Als je groene vingers in het voorjaar weer beginnen te kriebelen en je in de zomer wil genieten van een heerlijk zacht grasperk, ga dan zelf aan de slag en zaai een gazon om trots op te zijn. Gras zaaien is helemaal niet zo moeilijk. Met een goede basis en een beetje voorbereiding kom je al een heel eind. Het resultaat? Een prachtig gazon om ú tegen te zeggen.

Lees meer

Sta je voor
een uitdaging?

Heb je specifieke en speciale wensen? Onze specialisten helpen je graag op weg met de beste oplossing.
×
Neem contact op