Zoeken

Zoeken sluiten

iMow robotmaaier

De iMOW® doet het werk!

Een perfect gazon is voortaan niet meer uw zorg! De iMOW® robotmaaier neemt het werk met plezier van u over. De iMOW® maait volledig automatisch uw gras, heeft een makkelijke bediening en is snel, stil en effectief voor een optimaal resultaat. Na het maaien of als de accu bijna leeg is, keert hij zelfstandig terug naar het dockingstation. Zo heb je altijd een perfect onderhouden gazon. En dat in slechts enkele uren zodat je jouw tuin snel weer onbeperkt kunt gebruiken.

Er zijn verschillende STIHL iMOW® robotmaaiers modellen beschikbaar die het grasperk zelfstandig maaien. Daarbij varieert de snijbreedte van de robotmaaiers van 20 tot 28 centimeter. De snijhoogte van alle modellen kun je tussen 20 en 60 mm instellen.

Hieronder enkele types uitgelicht. Wilt u een vrijblijvend maar deskundig advies? Kom dan naar onze Stihl shop aan de Verlengde Vaart NZ 137 te Erica.

Machines

Programmeren wordt kinderspel

Uw iMOW® instellen kan rechtstreeks op het ingebouwde scherm, via de makkelijk te bedienen interface. Nog makkelijker kan ook: de C-modellen werken met een iMOW® app. Daarmee hoeft u niet eens thuis te zijn om uw maaischema aan te passen.

Ecologisch slimme zet
Al het gemaaide gras wordt door de iMOW® onmiddelijk versnipperd dankzij zijn ingebouwde mulchmes met dubbelzijdig geslepen lemmet. Dat maaisel dient als natuurlijke voeding voor uw gazon, waardoor de bodem minder snel uitdroogt en u geen grasafval heeft.

Voordelen van de iMow

1. Eenvoudige te programmeren
Het heldere LCD display en de intuïtieve gebruiksinterface van de iMOW® zorgen ervoor dat het instellen van de maaitijd kinderspel wordt. Via de iMOW® app (beschikbaar voor de C-modellen) kunt u zelfs het maaischema programmeren of statusmeldingen opvragen, zonder dat u thuis hoeft te zijn.

2. Korte maaitijd
De iMOW® slaagt erin om op zeer korte tijd een perfect maairesultaat af te leveren bij zowel kleine & middelgrote (MI 4-reeks) als grote gazons (MI 6-reeks). Met de MI 422 robotmaaier volstaat, onder ideale omstandigheden, een wekelijkse maaiduur van slechts 10 uur voor een gazon van 500 m2.

3. Messcherp maairesultaat
De robotmaaier navigeert in willekeurige modus in plaats van steeds dezelfde baantjes af te rijden, wat een zuiver en gelijkmatig maairesultaat oplevert. Om ook aan de rand van het maaivlak een effen resultaat te verkrijgen, kunt u kiezen uit diverse randmaaivarianten.

4. Biologisch verantwoord
De iMOW® versnippert het gemaaide gras dankzij een mulchmes met dubbelzijdig geslepen lemmet en laat de waardevolle resten achter op uw gazon. Deze mulchlaag zorgt voor een natuurlijke bemesting, waardoor de bodem ook minder snel uitdroogt. Bovendien bespaart u hierdoor kosten en tijd aangezien u geen maaigoed dient weg te brengen.

5. Ingebouwde veiligheid
De robotmaaier is uitgerust met diverse veiligheidssensoren voor het herkennen van obstakels en stopt zelfs met maaien van zodra hij wordt opgetild. Bij de C-modellen ontvangt u bij diefstal een melding en kan u het toestel zelfs lokaliseren via de app.

Energiezuinig, geluidsarm en tijdbesparend maaien én tegelijk bemesten. De droom van iedere tuinliefhebber!

Sta je voor
een uitdaging?

Heb je specifieke en speciale wensen? Onze specialisten helpen je graag op weg met de beste oplossing.
×
Neem contact op