De voordelen van de iMow – Robotmaaier

Enorm veel kennis

Persoonlijk contact

Kwaliteit en service voorop

Home > Merken > Stihl > iMow robotmaaier > De voordelen van de iMow

iMow voordelen

Naast een sporadische verjongingskuur met de verticuteermachine heeft een gezond gazon ook een regelmatige maaibeurt nodig om fris voor de dag te komen. Wat als u dat saaie maaien nu eens zou kunnen overlaten aan een intelligente, efficiënte en immer betrouwbare assistent? Maak kennis met de iMow robotmaaier, met de ‘i’ van intelligent gazononderhoud!

1. Eenvoudige programmatie

Het heldere LCD display en de intuïtieve gebruiksinterface van de iMow zorgen ervoor dat het instellen van de maaitijd kinderspel wordt. Via de iMow app (beschikbaar voor de C-modellen) kunt u zelfs het maaischema programmeren of statusmeldingen opvragen, zonder dat u thuis hoeft te zijn.

2. Korte maaitijd

De iMow slaagt erin om op zeer korte tijd een perfect maairesultaat af te leveren bij zowel kleine & middelgrote (MI 4-reeks) als grote gazons (MI 6-reeks). Met de MI 422 robotmaaier volstaat, onder ideale omstandigheden, een wekelijkse maaiduur van slechts 10 uur voor een gazon van 500 m2.

3. Messcherp maairesultaat

De robotmaaier navigeert in willekeurige modus in plaats van steeds dezelfde baantjes af te rijden, wat een zuiver en gelijkmatig maairesultaat oplevert. Om ook aan de rand van het maaivlak een effen resultaat te verkrijgen, kunt u kiezen uit diverse randmaaivarianten.

4. Biologisch verantwoord

De iMow versnippert het gemaaide gras dankzij een mulchmes met dubbelzijdig geslepen lemmet en laat de waardevolle resten achter op uw gazon. Deze mulchlaag zorgt voor een natuurlijke bemesting, waardoor de bodem ook minder snel uitdroogt. Bovendien bespaart u hierdoor kosten en tijd aangezien u geen maaigoed dient weg te brengen.

5. Ingebouwde veiligheid

De robotmaaier is uitgerust met diverse veiligheidssensoren voor het herkennen van obstakels en stopt zelfs met maaien van zodra hij wordt opgetild. Bij de C-modellen ontvangt u bij diefstal een melding en kan u het toestel zelfs lokaliseren via de app.

Energiezuinig, geluidsarm en tijdbesparend maaien én tegelijk bemesten. De droom van iedere tuinliefhebber! Voor meer informatie komt u naar de shop aan de Verlengde Vaart NZ 137 te Erica of belt u met 0591 30 17 31