Zoeken

Zoeken sluiten

Kettingzagen

Dat STIHL uitgegroeid is tot het meest verkochte merk benzinekettingzagen, is geen toeval. Sinds meer dan 90 jaar zijn de STIHL kettingzagen synoniem voor uitmuntendheid, vermogen en know-how, dankzij onze jarenlange ervaring. Elke dag vergemakkelijken onze kettingzagen het werk voor de gebruikers ervan, dankzij ongeëvenaarde kwaliteit en hoogstaande technologie. Ongeacht de omstandigheden of het soort werk, we hebben dé kettingzaag die aangepast is aan al uw vereisten, om uw werk te vereenvoudigen, maar vooral met plezier uit te voeren. Of u een particuliere gebruiker, landbouwer, tuinaanlegger, boomverzorger, houthakker,… bent, bij STIHL beschikt u over een breed assortiment van kettingzagen, dat aan al uw wensen zal voldoen.

Kom voor een goed advies naar onze STIHL shop te Erica of bel met een van onze adviseurs.

Machines

De juiste aandrijving voor elke situatie: benzine, accu of elektromotor

Benzinekettingzagen
In de meeste motorzagen bouwt STIHL verbrandingsmotoren in die van de 2-MIX®-techniek gebruik maken en daardoor een hoog vermogen ontwikkelen. De tweetaktmotor van STIHL combineert een groot snijvermogen en krachtige acceleraties met een laag brandstofverbruik en een lage belasting op het milieu. De 2-MIX®-motor van STIHL beantwoordt aan de strenge EU-emissienorm niveau II.

Accu kettingzagen

Zowel voor particuliere als voor professionele gebruikers vormen de STIHL accu kettingzagen een praktisch én milieuvriendelijk alternatief. Het vermogen van de moderne accu’s en elektrische technologieën maakt ook een langdurig gebruik van die machines onder hoge belasting mogelijk. De krachtige lithium-ionaccu van STIHL onderscheidt zich door zijn lange levensduur: ook na vele honderden laadbeurten is hij nog even betrouwbaar als op de eerste dag. De modellen uit het STIHL COMPACT AccuSysteem lenen zich voor werkzaamheden in huis of in de tuin. De extra krachtige kettingzagen van het PRO AccuSysteem zijn geschikt voor het professionele gebruik in open lucht of in de bouw.

Elektrische kettingzagen

Vooral bij ambachtelijke toepassingen en in gesloten ruimtes vallen de elektrische kettingzagen van STIHL op door hun eenvoudige bediening en uitstekende snijvermogen. Inschakelen doe je gewoon door een knop in te drukken waarna je meteen over een vermogen tot 2,5 kW beschikt.

Sta je voor
een uitdaging?

Heb je specifieke en speciale wensen? Onze specialisten helpen je graag op weg met de beste oplossing.
×
Neem contact op