Zoeken

Zoeken sluiten

Volvo compacte shovels

Volvo compact landbouw

KORT is dealer van de compact lijn van VOLVO, zowel graafmachines als wielladers. KORT heeft daarvoor haar eigen experts in huis , namelijk voor de provincie Drenthe Jans Scheper, 06 – 54 37 89 51  en voor de provincies Groningen en Overijssel Hendri de Vries 06-52 53 28 06.

Bekijk hieronder het assortiment van de compacte wielladers van Volvo.

Intelligente allrounders

Ruim 60 jaar na de introductie van de eerste wiellader presenteert Volvo vol trots de volgende generatie compacte wielladers. Deze veelzijdige machine vormt een krachtige aanwinst op elke locatie, ongeacht de toepassing.

VOLVO Construction Equipment biedt een ruim assortiment aan kwaliteitsproducten die veilig en milieuvriendelijk zijn. Volvo gebruikt materieel om te voldoen aan de eisen die klanten in alle delen van de wereld aan bouwmaterieel stellen. KORT is dealer van VOLVO compact shovels en graafmachines.

Ook binnen de compacte productserie van VOLVO zijn veiligheid, effectiviteit en milieuzorg kernwoorden

Ervaar ongekende prestaties in de robuuste Volvo shovels. De shovels van Volvo zijn erop gebouwd om stug door te blijven werken en hebben tal van veiligheids- en prestatieverhogende kenmerken waaronder aanbouwdelen van topkwaliteit, een comfortabele cabine, geavanceerde hydrauliek, intuïtieve bedieningselementen en een hoge mate van onderhoudsvriendelijkheid.

Volvo maakt de meest duurzame en productieve bouwmachines ter wereld. Uw cabine is comfortabeler. Uw motor doet meer met minder brandstof. De productiviteit tussen onderhoudsbeurten is hoger en bovendien is het onderhoud eenvoudiger.

De compacte wielladers van Volvo combineren hypermoderne en beproefde technische onderdelen op een manier die geheel in lijn is met de vereisten van de moderne bouwbranche en die voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Het kenmerkende silhouet van de machines met hun afgeronde contouren is met recht te beschouwen als toonaangevend voor bouwmachines van de 21ste eeuw.

Sta je voor
een uitdaging?

Heb je specifieke en speciale wensen? Onze specialisten helpen je graag op weg met de beste oplossing.
×
Neem contact op