Zoeken

Zoeken sluiten

Mooie Volvo ECR25D graafmachine geleverd aan GS Kerkenveld

woensdag 7 juli, 2021
Vandaag leverden we een nieuwe Volvo ECR25D graafmachine aan GS Kerkenveld.  Wij wensen hen veel succes met deze compacte graafmachine met grote kracht!

De Volvo ECR25D compacte graafmachine is ontworpen met mobiliteit en prestaties voor ogen. Diverse innovaties voor een moeiteloos transport zoals het lage transportgewicht en het geïntegreerde baktransportsysteem bieden u voordelen. Bereik meer met de Volvo ECR25
KLEIN FORMAAT. GROTE KRACHT
De Volvo ECR25D compacte graafmachine is ontworpen met mobiliteit en prestaties voor ogen. Diverse innovaties voor een moeiteloos transport zoals het lage transportgewicht en het geïntegreerde baktransport systeem bieden u voordelen. Bereik meer met Volvo. Transporteer deze uiterst mobiele machine probleemloos samen met maximaal drie bakken en een hydraulische hamer op een kleine oplegger en profiteer van een totaalgewicht onder 3,5 ton. Veilig transport is mogelijk door vier, gemakkelijk toegankelijke, bevestigingspunten.
INTUÏTIEVE BEDIENING
Ervaar de nauwkeurige, snelle en moeiteloze bediening van de giekverstelling en de extra hydraulische functies met de proportionele tuimelschakelaars. Met de gebruikersvriendelijke joystick is voor alle aanbouwdelen de maximale hydrauliekflow in te stellen om de optimale snelheid en het juiste vermogen voor de klus te verkrijgen. En met de tweetraps automaat kunt u voortdurend met de machine op hoge snelheid rijden. De snelheid wordt automatisch verlaagd wanneer er meer tractie vereist is.
EENVOUD IN ONDERHOUD
Met zorgeloos onderhoud is het aan de gang houden van uw hardwerkende ECR25d een peulenschil. Door de wijd openende afsluitbare motorkap hebt u ruim toegang tot alle dagelijkse onderhoudspunten en met het minimuminterval van 50 uur voor alle vetpunten bespaart u waardevol(le) tijd en geld. Controleer het peil van de hydrauliek olie in één oogopslag met het Volvo gepatenteerde hydrauliek filter, met een doorzichtige behuizing om ongeplande uitvaltijd te voorkomen
×
Neem contact op