New Holland persen
New Holland persen
New Holland persen
New Holland persen
New Holland persen
Bekijk onze occasions

New Holland Persen

klik op de foto´s voor een groter beeld

New Holland Big Baler

New Holland heeft vanaf het begin een dominante rol gespeeld in de revolutie van de grote vierkante balen. Samen met zijn industriële partners was New Holland verantwoordelijk voor enkele van de grote introducties van producten en producteigenschappen. Die gedeelde expertise ligt aan de basis van het wereldwijde succes van de onbetwiste leider op de grote balenpersmarkt. Grote landbouwbedrijven en loonwerkers vertrouwen het merk en dat vertrouwen werd, model na model, beloond.

 

De BB serie bestaat uit vier modellen grote balenpersen, die baalbreedtes van 80 of 120 cm en baalhoogtes van 70 of 90 cm combineren. De vier verschillende balenmaten resulteren niet enkel in verschillende pakvolumes, maar zorgen tevens voor een perfecte aanpassing aan elk behandelingssysteem en elke opslagsituatie.


Voor de New Holland Big Baler is wereldwijd leiderschap geen toeval!

New Holland BR serie

VERTROUW OP DE EXPERTS

New Holland, gespecialiseerd in het fabriceren van ronde balenpersen, is altijd al toonaangevend geweest op het vlak van balenperstechnieken. Reeds sinds de introductie van de eerste balenpers brengt New Holland onophoudelijk verbeteringen aan in de technologie voor het oprollen van gewassen. De nieuwe modellen BR7060 en BR7070 met variabele perskamer zijn de recentste voorbeelden van dit onafgebroken ontwikkelingsproces.

TOT 25% MEER BALEN PER DAG

Een directere begeleiding van de gewassen, tijdens de verschillende fasen van stro tot baal, heeft een belangrijke toename van de opbrengst als gevolg. Het standaard gewasondersteunend instelbaar windscherm kan uitgerust worden met een verlenging vooraan in de vorm van een plaat of rol om de toevoer van bepaalde gewassen nog te verbeteren. De BR7000-modellen die uitgerust zijn met een toevoerinrichting in de vorm van een vork hebben lange tanden die tot aan de achterkant van de opraper komen, om het gewas op de perskamervloer te plaatsen. Dit zorgt voor een verhoogde controle van de gewassen en een meer effen gewaslaag, waardoor de balenpers tegen een hogere rijsnelheid kan werken.

ROLL-BELT™-SYSTEEM: EXTREME PRESTATIES OP HET VELD

De combinatie van rollen en riemen produceert de beste pakken. De rollen zorgen voor een vlotte rolbeweging in alle gewassoorten en dragen het pak terwijl het tot stand komt, waardoor de pers langer meegaat. De riemen zorgen voor een gelijkvormige dichtheid en een perfecte afwerking van het pak. De brede en gulzige opraper is perfect afgestemd op de capaciteit van de pers. Geavanceerde wikkeltechnologieën garanderen een probleemloze behandeling en bewaring.

Vestigingen


Kort Mechanisatie BV

Oranjekanaal NZ 26
9433 TH Zwiggelte
T 0593 34 62 51
F 0593 34 63 68
E info@kort.nl
W >Kort Mechanisatie BV

Kort Erica BV

Verl. Vaart NZ 137
7887 EL Erica
T 0591 30 17 31
F 0591 30 25 77
E info@kort.nl
W Kort Erica BV

Kort Stadskanaal BV

Gildestraat 3
9502 KJ Stadskanaal
T 0599 32 43 53
F 0599 32 43 31
E info@kort.nl
W Kort Stadskanaal BV