New Holland tractoren
New Holland tractoren
New Holland tractoren
New Holland tractoren
New Holland tractoren
Landbouw
Bekijk onze occasions

Kort Mechanisatie is al jaren dealer van New Holland tractoren. Onze medewerkers kennen de ins and outs van alle New Holland tractoren en worden bovendien regelmatig bijgeschoold. Ook voor onderhoud en reparaties aan uw tractoren kunt u bij onze vakkundige medewerkers terecht. Klik op onderstaande links voor meer informatie per type
Voor meer informatie kunt u vanzelfsprekend altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze verkopers. Bel dan met 0593-346251

Boomer

T3.50
T4S

T4 Tier 4A
T4 Tier 4B
TD5 Tier 4A
T5 utility
T5 Electro Command

T6 Tier 4A
T6 Tier 4B

T6.180 methaan power
T7 Standaard wielbasis
T7 lange wielbasis
T7 Heavy Duty
T8 Tier 4B
T9 Tier 4B

New Holland T8

klik op de foto's voor een groter beeld

Het DNA van New Holland loopt door elk aspect van de T8-tractorreeks. Een lange wielbasis voor stabiliteit. Een rustige, ruime cabine. Ergonomie van wereldklasse. Modern FPT Industrial-vermogen voor optimale prestaties en zuinigheid. Stevige assen voor dubbele wielen aan de voor- en achterkant. Krachtige hydrauliek. Briljant panoramisch zicht. Indrukwekkende wendbaarheid. Stijlvolle looks.
 

T8-tractoren zijn de krachtigste en meest solide tractorreeksen beschikbaar met een Full Powershift-transmissie. De volledige reeks gaat prat op New Hollands toonaangevende ECOBlue™ SCR-technologie voor Tier 4A-conformiteit. Dat betekent dat de Cursor 9-motor schone, zuivere lucht inademt waardoor optimale prestaties bereikt worden. Alle modellen beschikken over Engine Power Management dat meer vermogen voor veeleisende aftakas-, hydraulische en transporttoepassingen biedt, met tot 49 pk extra op de T8.390.

New Holland T7

klik op de foto's voor een groter beeld

De New Holland T7 serie bestaat uit 9 modellen met een nominaal vermogen van 125 pk tot een maximaal vermogen van 269 pk. Deze tractoren voldoen aan de Tier4 emissie eisen doormiddel van het ECO-blue™ SCR technologie. Dit betekend dat de motor op schone zuivere lucht draait waardoor optimale prestaties en een laag brandstofverbruik wordt gerealiseerd. Daarnaast is de trekker ontworpen voor een zo hoog mogelijk gebruiksgemak voorbeelden hiervan zijn de Sidewinder™ II armleuning en de Horzone™ cabine met een geluidsniveau van slechts 68 dB(A).

Door de keuze uit semi-powershift, full-powershift en een continu variabele transmissie (CVT) is deze trekker geschikt om aan al uw specifieke bedrijfsbehoefte te voldoen. Tevens is het mogelijk om de drie T7 trekkers die tractor of the year zijn geworden te bestellen in de speciale Blue Power kleuren.

New Holland T7 Heavy Duty

New Holland T7 Heavy Duty

Om vooruit te komen in de moderne landbouw, moet men sterk zijn. Uw bedrijf moet sterk zijn, en uw tractoren moeten sterk zijn. Daarom werden de tractoren van de T7 Heavy Duty-serie gebouwd volgens een ontwerp met talloze ingebouwde sterke punten.  

Meer vermogen
Tot 313 Pk is beschikbaar, zodat uw T7 sterk genoeg is om zelfs de hongerigste  werktuigen van voldoende vermogen te voorzien.

Meer comfort

Tot 20 LED werklampen zorgen ervoor dat u de klok rond kunt werken en de uiterst comfortabele stoelen houden de bestuurder de hele dag door in vorm

Meer efficiëntie

Dankzij de ECOBlue HI ESCR technologie die uw brandstofkosten laag houdt en uw bankrekening gezond. 

Meer veelzijdigheid
Uw T7 Heavy Duty is sterk genoeg om trekwerkzaamheden, grondbewerking, balenpersen en transport aan te pakken. 

New Holland T6

klik op de foto's voor een groter beeld

Productiviteit op maat is standaard bij de zeven modellen van de nieuwe T6-reeks. Rust uw tractor op maat uit met een eindeloze lijst productiviteitsbevorderende opties waaronder fronthef, voorlader, lage en standaardcabines, pittige viercilinder- en krachtige zescilindermotoren en een doeltreffende Electro Command™-transmissie met semi-powershift. De indrukwekkende vermogen-gewichtsverhouding van slechts 28,6 kg/pk vervolledigt het pakket. Transport, bewerken, activiteiten op het erf of met vee. De T6 doet het allemaal.


T6-tractoren zijn uitgerust met de productiviteitsverhogende, Tier 4A conforme ECOBlue™ SCR-technologie. Uw Nef-motor ademt enkel koude, schone frisse lucht in, voor ultieme verbrandingsefficiëntie en aanzienlijk prestatievoordeel. De enorme koppelstijging van 42% zorgt voor een meer reactieve motor en vermogenmanagementtechnologie biedt u tot 40 pk extra voor constante productiviteit, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

New Holland T5

klik op de foto's voor een groter beeld

New Holland weet dat de T5 zal worden gebruikt in talloze toepassingen en daarom werd hij ontworpen voor standaard veelzijdigheid. Hij voelt zich perfect thuis op het veld, op de weg, in de schuur of op het erf en kan moeiteloos worden ingezet voor vervoer, aftakaswerk, werk met de hefinrichting of zelfs voor openbare werken en onderhoud van tuinen en parken. Met een volledig aanbod aftakastoerentallen, een transparant dakluik en een hefinrichting voor en achter wordt hij uw perfecte partner.

 

De T5 wordt aangedreven door Common Rail motoren die helemaal voldoen aan de strenge Tier 4Aemissienormen, zodat u beschikt over een vermogen per gewichtseenheid van slechts 37,3 kg/pk voor uitstekende prestaties en een indrukwekkende brandstofbesparing. De hydraulische, op de stuurkolom gemonteerde Powershuttle garandeert supersnelle richtingveranderingen, en het imponerend hydraulisch debiet van 84 l/min vermindert de ladercyclusduur met seconden. T5. Brengt productiviteit op een totaal nieuw niveau.

 

Als landbouwer wilt u meer tijd besteden aan het werk en minder aan het onderhoud van uw tractor. Dankzij de buitengewoon lange onderhoudsintervallen van 600 uur, de indrukwekkende brandstofzuinigheid en de eenvoudige dagelijkse controles, plus de eendelige motorkap en de vanop de begane grond bereikbare onderhoudspunten, is het onderhoud van uw tractor een fluitje van een cent.

Vestigingen


Kort Mechanisatie BV

Oranjekanaal NZ 26
9433 TH Zwiggelte
T 0593 34 62 51
F 0593 34 63 68
E info@kort.nl
W >Kort Mechanisatie BV

Kort Erica BV

Verl. Vaart NZ 137
7887 EL Erica
T 0591 30 17 31
F 0591 30 25 77
E info@kort.nl
W Kort Erica BV

Kort Stadskanaal BV

Gildestraat 3
9502 KJ Stadskanaal
T 0599 32 43 53
F 0599 32 43 31
E info@kort.nl
W Kort Stadskanaal BV