Landbouw
Landbouw
Landbouw
Landbouw
Landbouw
Landbouw
Landbouw
Landbouw
Bekijk onze occasions

KORT NIEUWS

2 Doosan elektrische heftrucks geleverd aan Drenthe Flowers

Drenthe Flowers is een grote kwekerij in Klazienaveen, die al meer dan 25 jaar fleurige eenjarige zomerbloeiers en pot- en perkplanten  kweekt. Drenthe Flowers koos voor deze uiterst wendbare, krachtige Doosan heftrucks, in elektrische uitvoering, dus duurzaam en milieuvriendelijk. Wij feliciteren de heer Waninge en zijn bedrijf met deze mooie machines en wensen ze veel gebruiksgemak en -plezier!

 

Deze Doosan BT15-7 heftrucks hebben een elektrische motor met hoog vermogen: 48V 

Verder bieden deze trucks: 

  •     Uitstekende productiviteit.  Betrouwbare, Stabiele Werking: IP65 Curtis Controller
  •     Buitengewone betrouwbaarheid. Doosan's oliebadremmen zijn nagenoeg onderhoudsvrij.
  •     Uitstekende ergonomie. Het ruime bestuurderscompartiment is ontworpen met een focus op het comfort voor de bestuurder,
  •     Maximale veiligheid.  Het OSS (Operating Sensing System) beschermt de bestuurder door de rij- en heffuncties automatisch te blokkeren wanneer de bestuurder de Zetel verlaat. 
        Hierdoor kan de heftruck niet per ongeluk bediend worden.
  •     Onderhoudsvriendelijk.  De controller & motor en andere elektrische componenten zijn niet enkel beschermd tegen vuil, stof en vocht, maar zijn ook makkelijk bereikbaar voor onderhoud.
        Alle componenten zijn ontworpen met de focus op makkelijk onderhoud. Het zijpaneel kan verwijderd worden zonder gereedschap, en de controller room is makkelijk bereikbaar. 

De 7-Series heftrucks bieden een beter zicht en een modern ontwerp van de ergonomische hydraulische bedieningselementen. Dankzij een verbeterd duurzaam ontwerp en een extra stabiliteitssysteem overtreffen de nieuwe elektrische trucks uit de 7-Series van Doosan de hoogste eisen voor veiligheid.

Verlengde onderhoudsintervallen en geavanceerde technologische componenten verlagen de totale onderhoudskosten van het onderhoud. De nieuwste AC-controllers bieden een onovertroffen combinatie van kracht, prestaties en betrouwbaarheid. Elke parameter is volledig instelbaar om perfect aan te sluiten bij elke individuele behoefte, waardoor maximale controle en nauwkeurigheid voor elke functie wordt geboden.

De geoptimaliseerde stuurhoek vermindert de draaicirkel aanzienlijk, wat het mogelijk maakt om de meest efficiënte magazijn lay-out te ontwerpen.

< Terug naar nieuwsoverzicht

Vestigingen


Kort Mechanisatie BV

Oranjekanaal NZ 26
9433 TH Zwiggelte
T 0593 34 62 51
F 0593 34 63 68
E [email protected]
W >Kort Mechanisatie BV

Kort Erica BV

Verl. Vaart NZ 137
7887 EL Erica
T 0591 30 17 31
F 0591 30 25 77
E [email protected]
W Kort Erica BV

Kort Stadskanaal BV

Gildestraat 3
9502 KJ Stadskanaal
T 0599 32 43 53
F 0599 32 43 31
E [email protected]
W Kort Stadskanaal BV