Landbouw
Landbouw
Landbouw
Landbouw
Landbouw
Landbouw
Landbouw
Landbouw
Bekijk onze occasions

KORT NIEUWS

Bogballe kunstmeststrooier met GPS/RTK afgeleverd

Afgelopen week werd deze nieuwe Bögballe kunstmeststrooier met GPS/RTK afgeleverd aan de heren J.& H. Wolters uit Buinen.

Het betreft een Bögballe M2W Base kunstmeststrooier,  uitgerust met GPS en een Calibrator Zurf boordcomputer. Wij wensen de heren veel gebruiksplezier met deze nieuwe machine.
 

Bogballe, nauwkeurige strooiers
De Deense machinefabrikant Bogballe is wereldwijd één van de grootste leveranciers van kunstmeststrooiers. De strooiers van Bogballe blinken uit in hoge kwaliteit, maximale precisie en optimaal gebruikersgemak. Het maakt niet uit welk werk er gedaan moet worden, er is altijd een M-line strooier die uw behoeften kan vervullen. BOGBALLE is beroemd om het ontwikkelen van eenvoudige oplossingen voor complexe zaken. Een goed voorbeeld is het unieke Trend systeem met geïntegreerd strooisysteem voor het normaal strooien en kantstrooien, de weegtechniek met het volledig geautomatiseerde rijsnelheidafhankelijke bedieningssysteem en nu de “On-Line” data invoer van de CALIBRATOR ZURF.  Er wordt gebruik gemaakt van Flexi Coat poederlak, een zeer sterke laklaag. Het strooisysteem en de trechterbodem zijn gefabriceerd van roestvast staal. De dosering geschiedt via een hydraulische-, kabelbediening of via de CALIBRATOR.

Flexibiliteit
Bogballe M Line strooiers bieden de gebruiker optimale flexibiliteit, omdat de capaciteit van de bak aangepast kan worden aan specifieke toepassingen. Standaard zijn deze strooiers voorzien van het Trend strooisysteem. Van deze uitvoeringen varieert de strooibreedte van 12 tot 42 meter en de inhoud van de strooibak van 250 tot 4.050 liter.
 

Calibrator Zurf boordcomputer
Wissel via USB informatie eenvoudig uit met de PC. De strooigegevens kunnen per perceel opgeslagen worden. De Calibrator Icon is een intelligente computer voor bediening van strooiers zonder weeginrichting. Deze computer kan worden toegepast op de M3, M2, L2 en L1 strooiers.

Interesse? Neem dan eens contact op met een van onze vertegenwoordigers

 

< Terug naar nieuwsoverzicht

Vestigingen


Kort Mechanisatie BV

Oranjekanaal NZ 26
9433 TH Zwiggelte
T 0593 34 62 51
F 0593 34 63 68
E info@kort.nl
W >Kort Mechanisatie BV

Kort Erica BV

Verl. Vaart NZ 137
7887 EL Erica
T 0591 30 17 31
F 0591 30 25 77
E info@kort.nl
W Kort Erica BV

Kort Stadskanaal BV

Gildestraat 3
9502 KJ Stadskanaal
T 0599 32 43 53
F 0599 32 43 31
E info@kort.nl
W Kort Stadskanaal BV