Landbouw
Landbouw
Landbouw
Landbouw
Landbouw
Landbouw
Landbouw
Landbouw
Bekijk onze occasions

KORT NIEUWS

Corona update: welkom op onze bedrijven

Update 7 oktober 2020

Beste klanten en leveranciers,

U bent gewoon welkom in ons bedrijf! Wel hebben we een aantal richtlijnen opgesteld in het belang van uw en onze gezondheid.

Onze winkels zijn geopend, wel verzoeken we u om uw handen te ontsmetten bij binnenkomst, zo beschermt u zichzelf en onze medewerkers.

Onze werkplaats en kantoren zijn (tijdelijk) niet meer vrij toegankelijk. Staat u voor de poort omdat u een afspraak heeft in de werkplaats of moet u laden of lossen? Bel dan even met onze vestiging en wij openen het hek voor u!

Machines, tractoren en dergelijke kunnen gewoon gehaald en gebracht worden.

Blijf alstublieft vriendelijk naar onze medewerkers als zij regels proberen te handhaven. Bedankt voor jullie medewerking en samen hopen we op betere tijden!

• We vertrouwen er op dat u onze vestigingen niet bezoekt als u twijfelt aan uw eigen gezondheid

• Indien u ons bezoekt, houdt dan 1,5 m afstand

• Onze kantoren, kantines en toiletten zijn niet toegankelijk voor anderen dan personeel

• Reparaties, onderhoud en afleveringen op 1 van onze vestigingen alleen na telefonisch overleg. In onderling overleg met u zal worden besproken wanneer en hoe laat u de machine kan brengen en waar u deze neer kan zetten. Hetzelfde geldt voor ophalen.

• Voor reparaties op locatie vragen wij u ervoor te zorgen dat onze monteur een vrije ruimte kan gebruiken en niet in contact met overige personen hoeft te komen. Indien toch noodzakelijk, houdt dan minimaal 1,5 meter afstand in acht.

• Heeft u onderdelen of gereedschappen nodig ? Bij voorkeur vooraf bestellen via telefoon of email, zodat we het alvast klaar kunnen leggen. Komt u bij ons in de winkel, houdt u dan aan de RIVM-richtlijnen

• We hebben slechts een beperkte bezetting op kantoor omdat een deel van het personeel thuis werkt. We vragen om uw begrip wanneer u telefonisch iets langer moet wachten

< Terug naar nieuwsoverzicht

Vestigingen


Kort Mechanisatie BV

Oranjekanaal NZ 26
9433 TH Zwiggelte
T 0593 34 62 51
F 0593 34 63 68
E [email protected]
W >Kort Mechanisatie BV

Kort Erica BV

Verl. Vaart NZ 137
7887 EL Erica
T 0591 30 17 31
F 0591 30 25 77
E [email protected]
W Kort Erica BV

Kort Stadskanaal BV

Gildestraat 3
9502 KJ Stadskanaal
T 0599 32 43 53
F 0599 32 43 31
E [email protected]
W Kort Stadskanaal BV