Bekijk onze occasions

KORT NIEUWS

Nieuw in ons assortiment en te zien op de show: LEMKEN Crop Care

Kort Mechanisatie start met het volledige LEMKEN Crop-Care programma.
Om de distributie van het LEMKEN Crop-Care programma verder uit te bouwen gaat Kort naast Steketee ook de LEMKEN-spuittechniek in zijn verkoopprogramma opnemen. Dat betekent dat Kort hiermee over het volledige Crop-Care programma van Lemken gaat beschikken. Kort was al dealer van het Steketee programma en is vanuit het verleden specialist in gewasbeschermingstechniek.
Sinds 2 jaar heeft LEMKEN de gewasbeschermingstechniek in een “Crop-Care” divisie ondergebracht. Naast de landbouwspuiten vallen onder de Crop-Care divisie het LEMKEN-weerstation en de recentelijk overgenomen fabriek van Steketee met als specialisatie de schoffel- en cameratechniek. De spuiten van Lemken komen uit het Duitse Haren (net over de grens bij Ter Apel) jaarlijks worden daar meer dan 500 spuiten gebouwd in diverse uitvoeringen. 

Lemken levert inmiddels spuiten die voorzien zijn van de meest moderne techniek waaronder individuele dopschakeling en volledige elektronische kraan-bediening. De nieuwe elektronica ontwikkeld Lemken grotendeels in eigen beheer. De spuiten met Isobus techniek kunnen worden voorzien van de  innovatieve CCI 1200 terminal.

Onder Lemken Crop-Care valt het complete gewasbeschermingsprogramma. De Lemken grondbewerking en zaaitechniek distribueert Lemken via andere dealers in dit gebied. 

Als specialist op het gebied van professionele akkerbouw behoort LEMKEN met wereldwijd meer dan 1.500 medewerkers en een omzet van 325 miljoen euro tot de 
toonaangevende bedrijven in Europa. In 1780 als smederij opgericht, produceert het familiebedrijf in Duitsland in de hoofdvestiging in Alpen, evenals in de vestiging Haren en in het Indische Nagpur, kwalitatief hoogwaardige en productieve landbouwmachines voor grondbewerking, zaaien en gewasbescherming. Innovaties ten behoeve van het beste resultaat voor de klant bepalen ons denken en doen. 
 

< Terug naar nieuwsoverzicht

Vestigingen


Kort Mechanisatie BV

Oranjekanaal NZ 26
9433 TH Zwiggelte
T 0593 34 62 51
F 0593 34 63 68
E info@kort.nl
W >Kort Mechanisatie BV

Kort Erica BV

Verl. Vaart NZ 137
7887 EL Erica
T 0591 30 17 31
F 0591 30 25 77
E info@kort.nl
W Kort Erica BV

Kort Stadskanaal BV

Gildestraat 3
9502 KJ Stadskanaal
T 0599 32 43 53
F 0599 32 43 31
E info@kort.nl
W Kort Stadskanaal BV