Assistent controller
Voor de functie van assistent controller zijn wij op zoek naar een financial die zich graag vastbijt in cijfers en financiële processen. Heb je een MBO+/ HBO opleiding in de financiële richting en zoek je een baan als financial waarin je de komende jaren de kans krijgt om je te ontwikkelen? Misschien ben je net klaar met je studie of heb je al wat ervaring opgedaan als financial. Bij ons krijg je de kans om binnen een klein team in enkele jaren door te groeien in de rol van controller/ financieel manager.

Kort Landbouwmechanisatie is een familiebedrijf met korte lijnen, en heeft vestigingen in Zwiggelte, Erica, Stadskanaal en Midwolda. De centrale administratie wordt gevoerd in Zwiggelte, waar ook jouw werkplek zal zijn.

Als assistent controller ondersteun je de controller en de administratie en lever je een bijdrage aan periodieke afsluitingen en managementrapportages voor de verschillende afdelingen. Waar nodig ondersteun je de dagelijkse administratie. Je bent in staat rapportages te maken en processen te analyseren en zo nodig te verbeteren. Je houdt er van je complexe verbanden te leggen en deze eigen te maken.

In deze verantwoordelijke functie is het belangrijk dat je nauwkeurig, betrouwbaar, initiatiefrijk en stressbestendig bent. Je bent een beginnend financial die een uitdaging niet uit de weg gaat, en zich de komende jaren wil vastbijten in onze financiële administratie om uiteindelijk door te groeien tot financial manager. Je beschikt dus over een gezonde dosis doorzettingsvermogen, ambitie en gaat een uitdaging niet uit de weg.

Wat bieden we je:
• Een jaarcontract met de intentie deze te verlengen voor onbepaalde tijd
• Een salaris dat past bij jouw kennis, ervaring en opleiding.
• Full time baan 38 uur
• Een goede pensioenregeling
• Doorgroeimogelijkheden
• Een afwisselende en uitdagende baan in een modern familiebedrijf met een kleine 60 medewerkers verdeeld over 4 vestigingen

Goed om te weten: Dit is ons profiel. Beschik je over andere kwaliteiten die ook bij deze functie passen? Aarzel dan niet om te solliciteren.
Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Richard Kort  0593 346251
Wil je solliciteren? Stuur dan je cv met uitgebreide motivatie naar inge@kort.nl