Bekijk onze occasions

KORT NIEUWS

Prachtige New Holland verreiker afgeleverd

Vorige week leverden we deze practhige nieuwe New Holland TH7.32 verreiker af aan Loonbedrijf De Groot uit  Bovensmilde, waarmee we ze heel veel succes en werkplezier wensen!

De nieuwe verreiker serie heet voortaan TH wat staat voor TeleHandler en de typenummers zijn gebaseerd op de machinespecificaties. Zo kan je aan de motorkap al aflezen of je met een 6 of 7 meter giek te maken hebt en wat het maximale hefvermogen van de machine is. De nieuwe gele kleurstelling sluit helemaal aan bij de Construction machine lijn met (compacte) wielladers, graafmachines, schrankladers en graaflaadcombi machines. Ook de oogstmachines zijn herkenbaar aan de gele kleurstelling. Daarnaast is de ondertrein van de nieuwe TH serie donkergrijs wat de machine een chique uitstraling geeft.

De New Holland TH verreiker serie is flink uitgebreid en bestaat nu uit 6 modellen en maar liefst 14 uitvoeringen. De nieuwe S-versie is het instapniveau en dat is echt geen kale machine. Deze S lijn is leverbaar op de TH6.32 en de TH7.32 met motorvermogens van 133 pk en qua specificaties basic uitgerust. Zo heeft deze machine een open differentieel op de achteras en een kleinere hydrauliekpomp. Ook de uitkiephoek is kleiner dan de andere varianten.

De Classic versie is verkrijgbaar in alle varianten met een 6, 7 of zelfs 9 meter giek. Deze Classic versie is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld veehouders die op zoek zijn naar een degelijke en betaalbare verreiker op hun bedrijf. De belangrijkste specificaties van de Classic versie omvatten o.a. een sperdifferentieel op de achteras voor extra trekkracht, een grote hydraulische pomp met een variabel debiet en een omkeerbare ventilator om de radiateur en het gehele koelpakket regelmatig schoon te blazen.

De Plus versie is weer een extra uitvoering bovenop de Classic versie en heeft diverse comfortopties die het leven van de bestuurder veraangenamen. Zo is de verreiker uitgerust met een luchtgeveerde stoel, telescopische stuurkolom en een Heating Ventilation Airco unit (HVAC). Daarnaast is de machine uitgerust met een hydraulische snelkoppeling waarmee werktuigen en aanbouwdelen gemakkelijk te wisselen zijn.

Als laatste is de TH serie leverbaar in de Elite versie. Deze uitvoering is de top-of-the-range met alle denkbare luxe die een bestuurder zich maar kan wensen. Zo heeft de Elite versie een 146 pk motor voor krachtige prestaties en allerlei geavanceerde opties zoals hydraulische drukafvoer, een verwarmde en luchtgeveerde stoel en LED verlichtingen aan de voor en achterzijde van de verreiker.

De New Holland TH verreiker serie heeft een geheel nieuwe transmissie gekregen met een elektronische modulatie voor een betere schakel- en shuttlebediening. Op de S en Classic versie zijn de standaard 4×3 transmissies te verkrijgen waarbij de tweede en derde versnelling verbeterd zijn voor werken op bijvoorbeeld een graskuil. Op de Plus en Elite versies zijn de 6×3 transmissies leverbaar en die hebben 2 shuttle modi vooruit/achteruit en een automatische schakelmodus voor het rijden tijdens transport. Bovendien heeft de Elite versie zelfs een extra automatische schakel- en shuttle functie voor nog betere prestaties tijdens het werken op het erf.

 

< Terug naar nieuwsoverzicht

Vestigingen


Kort Mechanisatie BV

Oranjekanaal NZ 26
9433 TH Zwiggelte
T 0593 34 62 51
F 0593 34 63 68
E info@kort.nl
W >Kort Mechanisatie BV

Kort Erica BV

Verl. Vaart NZ 137
7887 EL Erica
T 0591 30 17 31
F 0591 30 25 77
E info@kort.nl
W Kort Erica BV

Kort Stadskanaal BV

Gildestraat 3
9502 KJ Stadskanaal
T 0599 32 43 53
F 0599 32 43 31
E info@kort.nl
W Kort Stadskanaal BV