Pöttinger hooibouwmachines
Pöttinger hooibouwmachines
Pöttinger hooibouwmachines
Bekijk onze occasions

Pöttinger hooibouwmachines
 

Met beter voer blijven dieren gezonder. Gezondere koeien geven meer melk. En meer melk zorgt voor een betere opbrengst. Als boer weet u natuurlijk dat het altijd en overal loont om de kwaliteit van het voedergewas zoveel mogelijk te verbeteren. Voedergewas van hoge kwaliteit vormt tenslotte de basis voor gezonde dieren en normale inkomsten.  Grasland bepaalt in veel regio's het landschap. Het gebruik van het grasland als voerleverancier schept banen en inkomen in de landbouw. Hoge voerkwaliteit vormt de basis voor een rendabele melk- en vleesproductie. Wanneer bij de oogst van het gewas niet met de nodige zorgvuldigheid wordt gewerkt, kan dat een aanzienlijke winstderving bij de melkproductie en het mesten van runderen tot gevolg hebben. Modern, op kwaliteit georiënteerd – zo denkt de hedendaagse agrarische ondernemer. Het is niet voldoende om alleen maar machines te produceren, men moet ook de wensen en eisen uit de praktijk kennen. Dat is een grote uitdaging voor de producent die een creatieve en experimentele denkwijze vereist. Denken in de geest van de gebruiker!

 

Pöttinger denkt met u mee! Informeer eens naar de hooibouwmachines van Pöttinger bij een van onze verkopers. 

 

Pöttinger is een Oostenrijkse fabrikant van kwaliteitsmachines binnen de hooibouwbranche. Het merk kent een breed assortiment aan schijvenmaaiers, zoals de NovaCat, NovaDisc en CatNova. Front- of achtermaaiers, en maaicombinaties, in diverse werkbreedtes.  Ook de Eurotop zwadharken variërend van 1 tot 4 elementen kunnen wij leveren. U heeft dan de keuze uit middenafleg of zij-afleg.

Ook levert Kort Mechanisatie de Jumbo opraapwagen van Pöttinger.
 

De professionele gebruiker vraagt betrouwbare kwaliteit voor een langdurig gebruik. Doordachte techniek, hoogwaardige materialen en perfecte afwerking is het antwoord van opraapwagen marktleider Pöttinger. Het chassis bestaat uit een geschroefde frame constructie van C300x100x50x6-QSTE-fijnkorrelig staal met fijndraad schroefen. Sterke wand profielen (0,75 mm sterk) en geringe rongenafstand zorgen voor extreme kwaliteit. Profielwanden met speciale coatinggaranderen een compleet lossen van het voeder. Strak gespannen touwen of dakprofielen verhinderen het verlies van gewas. De frontklep is naar binnen inklapbaar.  Wilt u meer weten  over de Pöttinger lijn, neem dan contact op met een van onze verkopers via 0593-34 62 51 of klik hier.

Vestigingen


Kort Mechanisatie BV

Oranjekanaal NZ 26
9433 TH Zwiggelte
T 0593 34 62 51
F 0593 34 63 68
E info@kort.nl
W >Kort Mechanisatie BV

Kort Erica BV

Verl. Vaart NZ 137
7887 EL Erica
T 0591 30 17 31
F 0591 30 25 77
E info@kort.nl
W Kort Erica BV

Kort Stadskanaal BV

Gildestraat 3
9502 KJ Stadskanaal
T 0599 32 43 53
F 0599 32 43 31
E info@kort.nl
W Kort Stadskanaal BV