Zoeken

Zoeken sluiten

Precisielandbouw

Ga terug

Productiemiddelen efficiënter en nauwkeuriger inzetten

De afgelopen 10 jaar heeft KORT zich sterk toegelegd op de verkoop van Trimble GPS produkten. In die 10 jaar hebben wij ons kunnen ontwikkelen tot GPS-specialist in Drenthe en Noord-Oost Groningen. Zo beschikken wij inmiddels over een team van 7 goed opgeleide GPS specialisten, die via onze GPS-lijn direct bereikbaar zijn. Met vestigingen in Zwiggelte, Erica, Stadskanaal en Midwolda zijn we nooit ver weg voor service of ondersteuning.

Onze GPS-coördinator Sam Remmelink kan u adviseren over GPS-displays, automatische besturing, werktuigbesturing en accessoires. Als New Holland dealer werken wij met GPS systemen die op alle merken toepasbaar zijn. Wij leveren Trimble en Raven GPS systemen

Als jarenlange leverancier van Trimble kunnen we u het instapmodel Trimble EZ-Guide 250 tot aan de Trimble XCN 1050, Trimble XCN 2050 of Intelliview leveren. Voor de automatische besturing kan men gebruik maken van een Auto-Pilot of EZ-Pilot.  Daarnaast leveren wij sinds kort ook Raven precisielandbouw produkten. Raven is een gerenommeerd Amerikaans bedrijf dat onlangs werd overgenomen door CNH.

Wij leveren GPS niet alleen af fabriek op onze tractoren, maar we kunnen het ook achteraf in uw trekker inbouwen en bovendien bij ieder merk en type!  U kunt daarnaast kiezen om een GPS abonnement af te nemen, waarbij u een vast bedrag per jaar betaalt en onbeperkt gebruik kunt maken van onze telefonische hulplijn, updates, begeleiding, trainingen en contact met onze GPS coördinator.

Op zoek naar een GPS systeem voor uw trekker of  landbouwmachine? Wij bieden verschillende systemen voor zowel akkerbouw als veehouderij. Voor een deskundig advies kunt u contact opnemen met Sam Remmelink  06 15 55 01 64

Wat kan KORT u bieden:

  • -team van GPS specialisten
  • -technische ondersteuning
  • -regelmatige scholing en instructie
  • -toepasbaar op alle merken
  • -voor veehouders, akkerbouwers en loonbedrijven

KORT is een modern vooruitstrevend bedrijf dat voorop loopt op het gebied van precisielandbouw. Precisielandbouw is het nauwgezet en efficiënt bedrijven van geautomatiseerde landbouw en maakt daarbij gebruik van GPS, sensoren op de grond of vanuit de lucht (per drone of satelliet), en computers op de landbouwmachines of -voertuigen. Met behulp van precisielandbouw is het mogelijk plaatsspecifiek bemesting en gewasbescherming toe te dienen en  kun je productiemiddelen efficiënter en nauwkeuriger inzetten. Een GPS systeem verhoogt de productiviteit, brandstofbesparing door minimale overlapping.

Professionele machines en vakkundig personeel

Groen & Terrein

Kennis van zaken met oog voor de klant

Landbouw

Eigen GPS team met gespecialiseerde monteurs

Precisielandbouw/GPS

Betrouwbaar en robuuste eenvoud

Heftrucks

verhuur en verkoop

Grondverzetmachines

Sta je voor
een uitdaging?

Heb je specifieke en speciale wensen? Onze specialisten helpen je graag op weg met de beste oplossing.
×
Neem contact op