Enorm veel kennis

Persoonlijk contact

Kwaliteit en service voorop

Home > Precisielandbouw

Precisielandbouw

KORT is een modern vooruitstrevend bedrijf dat voorop loopt op het gebied van precisielandbouw. Precisielandbouw is het nauwgezet en efficiënt bedrijven van geautomatiseerde landbouw en maakt daarbij gebruik van GPS, sensoren op de grond of vanuit de lucht (per drone of satelliet), en computers op de landbouwmachines of -voertuigen. Met behulp van precisielandbouw is het mogelijk plaatsspecifiek bemesting en gewasbescherming toe te dienen en  kun je productiemiddelen efficiënter en nauwkeuriger inzetten. Een GPS systeem verhoogt de productiviteit, brandstofbesparing door minimale overlapping. 

Onze GPS-coördinator Sam Remmelink kan u adviseren over GPS-displays, automatische besturing, werktuigbesturing en accessoires. Als New Holland dealer werken wij met New Holland GPS systemen die overigens op alle merken toepasbaar zijn. Wij werken met Trimble GPS systemen, vanaf  het instapmodel Trimble EZ-Guide 250 tot aan Trimble XCN 1050, Trimble XCN 2050 of Intelliview. Voor de automatische besturing kan men gebruik maken van een Auto-Pilot of EZ-Pilot.

Wij leveren GPS niet alleen af fabriek op onze tractoren, maar we kunnen het ook achteraf in uw trekker inbouwen en bovendien bij ieder merk en type!  U kunt daarnaast kiezen om een GPS abonnement af te nemen, waarbij u een vast bedrag per jaar betaalt en onbeperkt gebruik kunt maken van onze telefonische hulplijn, updates, begeleiding, trainingen en contact met onze GPS coördinator.

Op zoek naar een GPS systeem voor uw trekker of  landbouwmachine? Wij bieden verschillende systemen voor zowel akkerbouw als veehouderij. Voor een deskundig advies kunt u contact opnemen met Sam Remmelink  06 15 55 01 64
Wat kan KORT u bieden:
-team van GPS specialisten
-technische ondersteuning
-regelmatige scholing en instructie
-toepasbaar op alle merken
-voor veehouders, akkerbouwers en loonbedrijven

volg een van deze onderwerpen voor meer informatie:

GPS Hulplijn voor Trimble/New Holland
Drone vliegen voor in kaart brengen percelen
Fieldmate weerstations

 

Occasions

Door hier te klikken gaat u direct naar het overzicht van onze occasions

NIEUWS

Door hier te klikken gaat u direct naar het nieuwsoverzicht