Zoeken

Zoeken sluiten

Onderhoud & reparatie

Moderne werkplaatsen

KORT heeft in alle vestigingen de beschikking over moderne werkplaatsen. Onze monteurs zijn goed opgeleid en worden nog regelmatig bijgeschoold. Wij beschikken over o.a. gecertificeerde VA- keurmeesters, APK keurmeesters en gecertificeerde SKL keurmeesters voor uw gewasbeschermingsapparatuur. Vanzelfsprekend beschikken we ook over goed uitgeruste servicewagens, waarmee wij u ook op locatie van dienst kunnen zijn om een storing te verhelpen.

Onderhoudsbeurt voor uw trekker tegen een vaste en aantrekkelijke prijs!

Goed onderhoud aan uw machines verkleint de kans op storingen tijdens het seizoen. Daarom kent KORT een aantrekkelijk winteronderhoudsprogramma, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U kunt zich immers geen stilstand veroorloven! Onze kleine en grote beurt heeft het hele jaar door een vaste prijs. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw werkplaatschef.

Contact opnemen

Trekkerkeuringsstation

Als specialist in landbouwtechniek beschikt KORT Mechanisatie over een gecertificeerd Trekkerkeuringsstation. Hier kunt u terecht voor grondige en vakkundige technische inspecties van uw trekker. De keuringen vinden plaats onder toezicht van het onafhankelijke keuringsinstituut , op basis van specialistische know-how en met behulp van geavanceerde inspectie-apparatuur. Het KORT Trekkerkeuringsstation is een onafhankelijk keuringsstation, u bent er welkom met elk merk trekker. Trekkers kunnen hier gecontroleerd worden op de meest uiteenlopende punten, zoals : motorvermogen, brandstofverbruik, electrische systemen, hydraulische systemen en de werkelijke hefkracht. Ook veiligheidspunten als stuurinrichting, remmen, verlichting, banden worden volgens de wettelijke eisen getest en gekeurd.

De voordelen van grondige en frequente inspecties zijn:

  • hogere bedrijfszekerheid
  • besparing op onderhouds- en brandstofkosten
  • langere levensduur, lagere afschrijving
  • hogere inruilprijs

Wilt u een afspraak maken voor een keuring of wilt u meer informatie over ons Trekkerkeuringsstation? Klik hier om meer informatie op te vragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bij de moderne bedrijfsvoering wordt het steeds belangrijker om het machinepark systematisch te controleren. Er worden steeds meer en hogere eisen gesteld aan bedrijven. Het rendement wordt daarbij ook steeds belangrijker. Voor uw machines houdt dit in: dat goed onderhoud om defecten te voorkomen onmisbaar is. Het verbetert de prestaties en verlengt de levensduur van uw kostbare machines. Want een machine met een slecht werkende motor presteert niet alleen minder goed, maar vergroot ook de kans op een hoger brandstof- en olieverbruik. En dat betekent weer extra kosten voor uw bedrijf.

VA-Keur – Waarborg voor veiligheid!

Vanuit de ARBO-wet zijn werkgevers verantwoordelijk voor veiligheid, gezondheid en welzijn van hun personeel. Zij zijn hierdoor verplicht zorg te dragen voor de veiligheid van hun materieel. Werknemers moeten erop kunnen vertrouwen dat het materieel waar zij mee werken veilig is. Het is de taak van de werkgever om dit aan te tonen. Werkgevers krijgen in toenemende mate de verantwoordelijkheid toegeschoven voor ongevallen waarbij technische voorzieningen een rol spelen. Op verzoek van de arbeidsinspectie dient de werkgever aan te tonen dat deze al het mogelijke heeft gedaan om de veiligheid van het aanwezige materieel te waarborgen. Een officieel keuringsrapport van een VA- keurbedrijf is in dit geval de beste vrijwaring.

KORT Landbouwmechanisatie is gecertificeerd VA-keurbedrijf en is hierdoor in staat om nagenoeg al uw landbouwmachines te keuren, nl.:

  • Tractoren
  • Landbouwmachines
  • Tuin en park machines
  • Grondverzetmachines
  • Heftrucks
  • Electrische gereedschappen

Wanneer u uw materieel laat keuren door een gecertificeerd VA-Keurbedrijf als KORT, biedt dit u diverse voordelen:

aantoonbare deskundigheid, vertrouwen van de arbeidsinspectie, onafhankelijkheid van de keuring, duidelijke afspraken, aantoonbaar gedragen verantwoordelijkheid bij ongevallen, directe signalering van gevaarlijke situaties en duidelijke rapportage.

De keuring wordt uitgevoerd conform vastgelegde procedures die vooraf met u worden besproken. Van elke gekeurde machine ontvangt u een schriftelijke rapportage. Goedgekeurde machines worden voorzien van een keuringssticker.

Levering en transport

VA Keur

×
Neem contact op