Zoeken

Zoeken sluiten

Speciale
voorraadactie

New Holland actie

Direct leverbaar uit voorraad!

Het jaar loopt ten einde en bij KORT grijpen we deze kans aan om onze klanten iets speciaals te bieden. We hebben maar liefst 10 New Holland trekkers direct uit voorraad leverbaar! En dat niet alleen: kies nu voor een van deze trekkers en profiteer van onze exclusieve eindejaarssprint actie en aantrekkelijke financieringsmogelijkheden.

Al meer dan 70 jaar staan wij bekend om onze kwaliteit, persoonlijk contact, en klantvriendelijke service. Met 4 vestigingen in de buurt, bent u altijd verzekerd van snelheid en expertise. Wacht niet te lang, want deze voorraadactie is uniek en de trekkers vliegen de deur uit. Uw perfecte New Holland trekker staat klaar om nog dit jaar aan het werk te gaan!

Stap in de nieuwste New Holland trekker:

Vraag een demo-rit aan   Bel mij voor meer informatie

Speciale voorraadactie

T6: modern ontwerp, veiligheid & productiviteit

Het opvallende design is niet het enige dat in het oog springt; deze tractoren staan garant voor uitzonderlijke veiligheid en verhoogde productiviteit. Ontdek het zelf met onze direct uit voorraad leverbare modellen: T6.155 DC, T6.180 AC, T6.160 DC, T6.145 en T6.180 DC. Maak vandaag nog een afspraak voor een demo-rit en ervaar het verschil!”

Vraag een demo-rit aan   Bel mij voor meer informatie

T7: de nieuwe generatie tractoren

Betreed een nieuw landbouwtijdperk met de gestroomlijnde en krachtige T7-serie van New Holland. Met hun opvallende design en emissievriendelijke motoren zijn deze tractoren uw betrouwbare partners, dag en nacht. Ontdek onze direct leverbare modellen: T7.245 AC, T7.215 S, T7.300 en T7.210. Wilt u ze zelf ervaren? Maak dan een afspraak voor een demorit en beleef landbouw op zijn best met New Holland's T7-serie!

Vraag een demo-rit aan   Bel mij voor meer informatie

T3 Boomer: klaar voor elk werk

Van grasmaaien tot sneeuwruimen, de Boomer-tractoren staan altijd voor u klaar. Het vervangen van werktuigen wordt kinderspel, waardoor u moeiteloos overschakelt op een andere taak.

Vraag een demo-rit aan   Bel mij voor meer informatie

Waarom kiezen voor KORT?

Als u kiest voor KORT, kiest u voor betrouwbaarheid en deskundigheid. Bij ons draait alles om kwaliteit, persoonlijk contact en klantvriendelijkheid. Hier zijn enkele redenen waarom KORT de beste keuze is:

Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat kwaliteit altijd voorop moet staan. Daarom bieden we alleen trekkers van de hoogste kwaliteit.

Bij KORT bent u geen nummer. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en bouwen aan langdurige relaties met onze klanten.

Uw tevredenheid is onze prioriteit. Ons team staat altijd klaar om u te ondersteunen en al uw vragen te beantwoorden.

Met 4 vestigingen in de buurt zijn we altijd dichtbij. Waar u ook bent, u kunt rekenen op onze snelle service en ondersteuning.

Onze geschiedenis spreekt voor zich. Met meer dan 70 jaar ervaring in de branche hebben we een schat aan kennis en expertise opgebouwd.

Ons team van experts is altijd beschikbaar om u te voorzien van deskundig advies en begeleiding, afgestemd op uw specifieke behoeften.

Kies voor KORT en ervaar het verschil!

Vraag een demo-rit aan   Bel mij voor meer informatie

Onze specialisten helpen jou met het zoeken naar de juiste machine en een passende oplossing.
Onze specialisten:
  • Jarno Hofsteenge
  • Sander Janssen
  • Jan Kraster
  • Freek Scheper
  • Jan Speelman
  • Sam Remmelink

Maak een afspraak en profiteer van onze speciale actie!

Boek nu een demo-rit met onze advisieur en ontdek de perfecte New Holland trekker voor uw bedrijf

Contactformulier


    ×
    Neem contact op