Spinder stalinrichting
mestschuiven
Spinder stalinrichting
Spinder stalinrichting
Cuddle box voor kalfjes
Spinder stalinrichting
ligboxen
Spinder stalrichting
drinkwatervoorziening
Spinder stalinrichting
voerhekken
Bekijk onze occasions

Voor SPINDER stalinrichting kunt u nog steeds bij KORT terecht

Zoals u wellicht weten hebben wij onze melktechniek activiteiten overgedaan aan Alfa Melktechniek. Dit geldt echter niet voor de levering en montage van Spinder stalinrichting. Kort Mechanisatie is dealer van de Spinder produkten. Wilt u meer weten? Bel dan eens met  onze adviseur veehouderij Jan Borg 06 - 30 08 33 56

SCROLL NAAR BENEDEN OM MEER TE LEZEN OVER DE VERSCHILLENDE PRODUKTEN VAN SPINDER

Een goede stal is uitstekend afgestemd op de behoeftes van de koe én de boer. Dieren moeten gezond en productief blijven. Een goede stalinrichting draagt daar aan bij en zorgt bovendien dat er efficiënt en met plezier gewerkt kan worden. 
 

Wie een winstgevende stal met gezonde melkkoeien in stand wil houden, heeft in de eerste plaats een goed doordacht stalconcept nodig. Bij een goed stalconcept wordt de aanwezige ruimte optimaal benut, staat koe-comfort bovenaan en er is aandacht voor de management-inspanningen van de melkveehouder. Uiteraard moet alles ook betaalbaar blijven. 

In de eerste plaats gaat het om aspecten als capaciteit, constructie, verlichting en ventilatie. Ook komen bij de planning zaken als geplande duur van de bouw, frequentie van weidegang en de klauwverzorging aan de orde. De looppaden, de scheiding van de verschillende ruimten waarin rust of juist activiteit heerst door middel van koeverkeer-hekken en de uitvoering en eigenschappen van lig- en loopvlakken spelen een centrale rol. Verder zijn het aantal en de modellen ligboxen, vreetplekken, drinkbakken en type en positie van de melkinstallatie en bijvoorbeeld ook de afkalfstal en ziekenstal van belang. Niet in de laatste plaats moet de gehele inrichting eenvoudig kunnen worden gereinigd met het liefst onderhoudsarme mestafvoersystemen en moet de kans op verwondingen zo klein mogelijk zijn. Kortom: er mogen geen factoren zijn die de gezondheid van dieren of medewerkers in het algemeen nadelig beïnvloeden.

Het ontwerpen van een koeienstal is dus geen eenvoudige opgave, vooral als men bedenkt wat de gevolgen van een verkeerde opzet kunnen zijn. Bij Spinder hebben we vele jaren praktische ervaring met het ontwerpen, realiseren en inrichten van koeienstallen. Bij onze adviezen houden wij goed rekening met de omstandigheden op uw bedrijf en laten we u bovendien zien hoe slimme oplossingen bijdragen aan het koe-comfort en uw taken tot een minimum terug kunnen brengen. Niet alleen koe-comfort heeft bij ons de hoogste prioriteit, ook het comfort voor de boer nemen we serieus. Meer weten? Bel Jan Borg 06 30 08 33 56

De speerpunten van Spinder zijn 

RUSTEN - VRETEN - DRINKEN - KOEVERKEER - AANDACHT - MESTAFVOER
 

Klik op het onderwerp om meer te lezen over de mogelijkheden die Spinder biedt.

Vestigingen


Kort Mechanisatie BV

Oranjekanaal NZ 26
9433 TH Zwiggelte
T 0593 34 62 51
F 0593 34 63 68
E info@kort.nl
W >Kort Mechanisatie BV

Kort Erica BV

Verl. Vaart NZ 137
7887 EL Erica
T 0591 30 17 31
F 0591 30 25 77
E info@kort.nl
W Kort Erica BV

Kort Stadskanaal BV

Gildestraat 3
9502 KJ Stadskanaal
T 0599 32 43 53
F 0599 32 43 31
E info@kort.nl
W Kort Stadskanaal BV