New Holland dealer
New Holland oogstmachines
New Holland tractoren
Bögballe kunstmeststrooiers
Dubex sproeimachines
GPS systemen
veel kennis in huis!
Imants spitmachines
Wij staan voor u klaar!
Vestiging Erica
Klantenservice
Groen en Terrein bij Kort Erica
Stihl shop in store
Vestiging Stadskanaal
Pöttinger hooibouw
Trioliet voermachines
Trouwe medewerkers
Veenhuis bemesting
Volvo Compact Shovels
Volvo Compact graafmachines
Kort Mechanisatie te Zwiggelte
New Holland
#newhollandroadshow
een lange historie
KORT Bedrijfsschool
direct een salaris en je opleiding betaald!
New Holland dealer
Gehl knikladers
sublieme wendbaarheid
Bekijk onze occasions

Dat STIHL uitgegroeid is tot het meest verkochte merk benzinekettingzagen, is geen toeval. Sinds meer dan 90 jaar zijn de STIHL kettingzagen synoniem voor uitmuntendheid, vermogen en know-how, dankzij onze jarenlange ervaring. Elke dag vergemakkelijken onze kettingzagen het werk voor de gebruikers ervan, dankzij ongeëvenaarde kwaliteit en hoogstaande technologie. Ongeacht de omstandigheden of het soort werk, we hebben dé kettingzaag die aangepast is aan al uw vereisten, om uw werk te vereenvoudigen, maar vooral met plezier uit te voeren. Of u een particuliere gebruiker, landbouwer, tuinaanlegger, boomverzorger, houthakker,… bent, bij STIHL beschikt u over een breed assortiment van kettingzagen, dat aan al uw wensen zal voldoen.

De juiste aandrijving voor elke situatie: benzine, accu of elektromotor

In de meeste motorzagen bouwt STIHL verbrandingsmotoren in die van de 2-MIX®-techniek gebruik maken en daardoor een hoog vermogen ontwikkelen. De tweetaktmotor van STIHL combineert een groot snijvermogen en krachtige acceleraties met een laag brandstofverbruik en een lage belasting op het milieu. De 2-MIX®-motor van STIHL beantwoordt aan de strenge EU-emissienorm niveau II.
 

Zowel voor particuliere als voor professionele gebruikers vormen de STIHL accu kettingzagen een praktisch én milieuvriendelijk alternatief. Het vermogen van de moderne accu’s en elektrische technologieën maakt ook een langdurig gebruik van die machines onder hoge belasting mogelijk. De krachtige lithium-ionaccu van STIHL onderscheidt zich door zijn lange levensduur: ook na vele honderden laadbeurten is hij nog even betrouwbaar als op de eerste dag. De modellen uit het STIHL COMPACT AccuSysteem lenen zich voor werkzaamheden in huis of in de tuin. De extra krachtige kettingzagen van het PRO AccuSysteem zijn geschikt voor het professionele gebruik in open lucht of in de bouw.
 

Vooral bij ambachtelijke toepassingen en in gesloten ruimtes vallen de elektrische kettingzagen van STIHL op door hun eenvoudige bediening en uitstekende snijvermogen. Inschakelen doe je gewoon door een knop in te drukken waarna je meteen over een vermogen tot 2,5 kW beschikt.

Uitgelicht:

 

Stihl MSE 141 - 30 cm elektrische kettingzaag
ook beschikbaar in bladlengte 35 cm
dit lichte model combineert de voordelen van een elektrische kettingzaag -stil, geen uitlaatgassen en weinig onderhoud - met een goed zaagvermogen. 

Stihl MS170 - 30 cm benzinekettingzaag
ook beschikbaar in bladlengte 35 cm
Met zijn Stihl 2-Mix motor is dit instapmodel geschikt om brandhout te zagen en bomen te vellen met een diameter tot 30 cm. Bouwen met hout ging nog nooit zo vlot. 

Stihl MS211 C-BE  - 30 cm benzinekettingzaag
ook beschikbaar in bladlengte 35 cm
Onderhoud uw perceel met deze comfortabele kettingzaag. Met 2 MIX technologie, kettingsnelspanner en laag trillingsniveau. 

 

Vestigingen


Kort Mechanisatie BV

Oranjekanaal NZ 26
9433 TH Zwiggelte
T 0593 34 62 51
F 0593 34 63 68
E info@kort.nl
W >Kort Mechanisatie BV

Kort Erica BV

Verl. Vaart NZ 137
7887 EL Erica
T 0591 30 17 31
F 0591 30 25 77
E info@kort.nl
W Kort Erica BV

Kort Stadskanaal BV

Gildestraat 3
9502 KJ Stadskanaal
T 0599 32 43 53
F 0599 32 43 31
E info@kort.nl
W Kort Stadskanaal BV