Veenhuis bemesting
Veenhuis bemesting
Veenhuis mestscheiding
Bekijk onze occasions

Veenhuis mestaanwending

Of het nu gaat om een tank of een bemester, wanneer u een landbouwmachine van Veenhuis aanschaft, bent u verzekerd van een stuk degelijkheid en betrouwbaarheid. Met nieuwe technieken en ontwikkelingen op het gebied van mestaanwending is Veenhuis toonaangevend. Met vele innovaties en patenten op haar naam, mag Veenhuis zich met recht specialist op het gebied van mestaanwending noemen. Het brede tank en bemester programma sluit naadloos aan op de wensen en eisen van de moderne veehouder en professionele loonwerker.

Transporttanks en bemestingtanks

Op het gebied van tanks heeft Veenhuis eveneens een zeer breed assortiment. Door de modulaire opzet van het tankprogramma is Veenhuis in staat voor iedere gebruiker, situatie en toepassing de meest optimale machine samen te stellen. Kenmerkend aan een Veenhuis tank is de degelijke kwaliteit, lange levensduur en de geringe onderhoudskosten. Dit maakt een Veenhuis tank tot een bedrijfszekere investering.

Veenhuis heeft voor iedere veehouder en loonwerker een passende tank in haar programma. Met een enkel-as, tandem, tridem of 4-assig onderstel, als bemestingtank of transporttanks en met inhouden van 8.000 tot 34.000 liter. Veenhuis biedt met een zeer complete uitrusting en een uitgebreid optiepakket de keuze uit verschillende mogelijkheden wat betreft type pompen, zuigarmen, bediening, dosering, hefinrichting, banden en randapparatuur zoals GPS, weeg en bemonstering.

Zodenbemesters en bouwlandbemesters

Bij de keuze van het juiste type bemester spelen verschillende factoren een rol, zoals grondsoort, gewas, landschap, tank, mestaanvoersysteem, trekker en nationale (mest)wetgeving. Veenhuis heeft daarom een breed assortiment zodenbemesters en bouwlandbemesters met verschillende werkbreedtes en met diverse specificaties.

Een trend op het gebied van bemesten is het injecteren van mest in de grond. Niet alleen door nieuwe wet- en regelgevingen, maar ook vanwege de praktische voordelen zoals optimale opname van de voedingsstoffen en daardoor het verminderde gebruik van kunstmest. Bovendien is mestinjectie milieuvriendelijk.

 

 

Vestigingen


Kort Mechanisatie BV

Oranjekanaal NZ 26
9433 TH Zwiggelte
T 0593 34 62 51
F 0593 34 63 68
E info@kort.nl
W >Kort Mechanisatie BV

Kort Erica BV

Verl. Vaart NZ 137
7887 EL Erica
T 0591 30 17 31
F 0591 30 25 77
E info@kort.nl
W Kort Erica BV

Kort Stadskanaal BV

Gildestraat 3
9502 KJ Stadskanaal
T 0599 32 43 53
F 0599 32 43 31
E info@kort.nl
W Kort Stadskanaal BV