onderhoud en reparatie
onderhoud en reparatie
onderhoud en reparatie
onderhoud en reparatie
onderhoud en reparatie
onderhoud en reparatie
Bekijk onze occasions

Werkplaats; service en onderhoud

Werkplaats Zwiggelte
Werkplaats Erica
Werkplaats Stadskanaal

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud of heeft u een technische vraag? Klik dan op de betreffende foto

U kunt natuurlijk ook bellen:

Werkplaats Zwiggelte 0593- 34 63 63      

Erica 0591- 30 17 31    

Stadskanaal 0599- 32 43 53

 

KORT heeft in alle vestigingen de beschikking over moderne werkplaatsen. Onze monteurs zijn goed opgeleid en worden nog regelmatig bijgeschoold. Wij beschikken over o.a. gecertificeerde COM/VCA- keurmeesters, gecertificeerde STEK- keurmeesters, inbouwmonteurs van airco-installaties en gecertificeerde SKL keurmeesters voor uw gewasbeschermingsapparatuur en uw tractoren. Vanzelfsprekend beschikken we ook over goed uitgeruste servicewagens, waarmee wij u ook op locatie van dienst kunnen zijn om een storing te verhelpen. 

 

Actie winteronderhoud - Onderhoudsbeurt voor uw trekker tegen een vaste en aantrekkelijke prijs! 
Goed onderhoud aan uw machines verkleint de kans op storingen tijdens het seizoen. Daarom komt KORT ook dit jaar weer met een aantrekkelijk winteronderhoudsprogramma, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U kunt zich immers geen stilstand veroorloven! Binnenkort meer informatie over onze winteronderhoud actie tegen een vaste en aantrekkelijke prijs.

 

Trekkerkeuringsstation

Als specialist in landbouwtechniek beschikt KORT Mechanisatie over een gecertificeerd Trekkerkeuringsstation. Dit door BP ontwikkelde concept staat garant voor grondige en vakkundige technische inspecties. De keuringen vinden plaats onder toezicht van het onafhankelijke keuringsinstituut IMAG-DLO, op basis van specialistische know-how en met behulp van geavanceerde inspectie-apparatuur. Het KORT Trekkerkeuringsstation is een onafhankelijk keuringsstation, u bent er welkom met elk merk trekker. Trekkers kunnen hier gecontroleerd worden op de meest uiteenlopende punten, zoals : motorvermogen, brandstofverbruik, electrische systemen, hydraulische systemen en de werkelijke hefkracht. Ook veiligheidspunten als stuurinrichting, remmen, verlichting, banden worden volgens de wettelijke eisen getest en gekeurd.

 

De voordelen van grondige en frequente inspecties zijn:

  • hogere bedrijfszekerheid
  • besparing op onderhouds- en brandstofkosten
  • langere levensduur, lagere afschrijving
  • hogere inruilprijs

Wilt u een afspraak maken voor een keuring of wilt u meer informatie over ons Trekkerkeuringsstation? Klik hier om meer informatie op te vragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Bij de moderne bedrijfsvoering wordt het steeds belangrijker om het machinepark systematisch te controleren. Er worden steeds meer en hogere eisen gesteld aan bedrijven. Het rendement wordt daarbij ook steeds belangrijker. Voor uw machines houdt dit in: dat goed onderhoud om defecten te voorkomen onmisbaar is. Het verbetert de prestaties en verlengt de levensduur van uw kostbare machines. Want een machine met een slecht werkende motor presteert niet alleen minder goed, maar vergroot ook de kans op een hoger brandstof- en olieverbruik. En dat betekent weer extra kosten voor uw bedrijf.

 

 

COM-VCA Keuringsbedrijf - Waarborg voor veiligheid!

Vanuit de ARBO-wet zijn werkgevers verantwoordelijk voor veiligheid, gezondheid en welzijn van hun personeel. Zij zijn hierdoor verplicht zorg te dragen voor de veiligheid van hun materieel. Werknemers moeten erop kunnen vertrouwen dat het materieel waar zij mee werken veilig is. Het is de taak van de werkgever om dit aan te tonen. Werkgevers krijgen in toenemende mate de verantwoordelijkheid toegeschoven voor ongevallen waarbij technische voorzieningen een rol spelen. Op verzoek van de arbeidsinspectie dient de werkgever aan te tonen dat deze al het mogelijke heeft gedaan om de veiligheid van het aanwezige materieel te waarborgen. Een officieel keuringsrapport van een COM-VCA keuringsbedrijf is in dit geval de beste vrijwaring.
 

KORT Landbouwmechanisatie is gecertificeerd COM keuringsbedrijf en is hierdoor in staat om nagenoeg al uw landbouwmachines te keuren, nl.:

  • Tractoren
  • Landbouwmachines
  • Tuin en park machines
  • Grondverzetmachines
  • Heftrucks
  • Electrische gereedschappen

 

Wanneer u uw materieel laat keuren door een gecertificeerd COM-VCA-Keuringsbedrijf als KORT, biedt dit u diverse voordelen:

aantoonbare deskundigheid, vertrouwen van de arbeidsinspectie, onafhankelijkheid van de keuring, duidelijke afspraken, aantoonbaar gedragen verantwoordelijkheid bij ongevallen, directe signalering van gevaarlijke situaties en duidelijke rapportage.

De keuring wordt uitgevoerd conform vastgelegde procedures die vooraf met u worden besproken. Van elke gekeurde machine ontvangt u een schriftelijke rapportage. Goedgekeurde machines worden voorzien van een keuringssticker.

Vestigingen


Kort Mechanisatie BV

Oranjekanaal NZ 26
9433 TH Zwiggelte
T 0593 34 62 51
F 0593 34 63 68
E [email protected]
W >Kort Mechanisatie BV

Kort Erica BV

Verl. Vaart NZ 137
7887 EL Erica
T 0591 30 17 31
F 0591 30 25 77
E [email protected]
W Kort Erica BV

Kort Stadskanaal BV

Gildestraat 3
9502 KJ Stadskanaal
T 0599 32 43 53
F 0599 32 43 31
E [email protected]
W Kort Stadskanaal BV