Zoeken

Zoeken sluiten

KORT dealer van ROPA aardappelrooimachines en loofklappers

dinsdag 5 oktober, 2021
Vanaf vandaag kunt u bij ons terecht voor de professionele kwaliteitsmachines van ROPA; we zijn blij u te mogen vertellen dat we dealer zijn geworden van de hoogwaardige aardappelrooimachines en loofklappers van dit Duitse merk.

ROPA is bekend van de Keiler 1, een eenrijige rooier met 6t bunkerinhoud, de Keiler 2, een  2-rijige rooier met 7.5 ton bunkerinhoud, beide met volledige hydraulische aandrijving. Naast de nieuwe detailoplossingen beschikt de Keiler 2 over een volledig hydraulische aandrijving voor een optimale reinigingsaanpassing. De Keiler 2 rooit onafhankelijk van het toerental van de aftakas, hierdoor houden alle reinigingseenheden hun optimale snelheid. Het gevolg is een lager brandstofverbruik bij een gereduceerd motortoerental van de tractor.
Nog niet zo lang geleden breidde ROPA haar assortiment uit met de Keiler 2 Classic met dubbele bunker. Deze zorgt voor een zachte scheiding en maakt het mogelijk om kleine aardappelen direct op de aardappelrooier te sorteren – een bijzonder voordeel. Kleine aardappelen worden door de sorteerrollen op de verzamelband gesorteerd in het verdeelde bunkersegment, en kunnen afzonderlijk op aanhangwagens of in kisten geladen en tijdens de oogsttijd worden verkocht, bijvoorbeeld als krieltjes. Het bespaart opslagcapaciteit en biedt tegelijkertijd voordelen op het gebied van ventilatie en bewaarbaarheid van normaal gewas.
Vier sorteerrollen, traploos instelbaar in het bereik van 25 – 40 mm, zorgen voor de scheiding direct na de orderverzamelband. Het ergonomisch ontworpen sorteerplatform biedt voldoende plaats voor comfortabel werken van maximaal acht zoekers. De bunker van 8,5 ton, verdeeld in een verhouding van 3 op 1, heeft aparte vulschuiven en een automatische vulfunctie voor de hoofdbunker. Beide bunkers kunnen afzonderlijk van elkaar worden geleegd. De overlaadhoogte van 4,20 meter maakt het ook mogelijk om grote vrachtwagens en kisten op aanhangers efficiënt te vullen.
Voor een nog zachtere omgang met aardappelen kan de Keiler 2 Classic worden uitgerust met een hydraulisch opklapbare trayvuller met rubberen schotten. De zeer goede bereikbaarheid, de goed ontworpen volledig hydraulische aandrijving met laag bedrijfsgeluid en diverse mogelijkheden voor machineoptimalisatie evenals de ergonomische sorteerplatforms creëren een comfortabele werkomgeving en vormen verdere voordelen van de Keiler 2 Classic.
We hebben veel vertrouwen in dit mooie merk en informeren u graag persoonlijk over alle ins and outs. Meer weten? Bel dan gerust eens met Jan Speelman, 06 – 5231 1023
U kunt natuurlijk ook eens kijken op de site van ROPA
×
Neem contact op