Zoeken

Zoeken sluiten

VA Keur

VA-Keur. Dat werkt zeker!

VA-Keur is de periodieke veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen. Deze veiligheidskeuring wordt uitgevoerd door bedrijven, die zijn aangesloten bij brancheorganisatie Fedecom. Arbeidsmiddelen zijn gereedschap, machines en werktuigen in de landbouw-, tuin & park-, intern transport- en industriesector.

  • Eén keurmerk voor al uw arbeidsmiddelen
  • Een completere keuring
  • Gedigitaliseerde en inzichtelijke rapportage

VA-Keur is ISO 27001 gecertificeerd. U weet dus zeker dat we de informatie over uw gekeurde arbeidsmiddelen vertrouwelijk behandelen en opslaan.

Waar wordt op gelet bij een VA-keur keuring?

De keuring is gericht op alles wat met de veiligheid van het arbeidsmiddel te maken heeft. Dus bijvoorbeeld de remmen, verlichting en banden, maar ook minder voor de hand liggende zaken. Ook aspecten die met het milieu te maken hebben vormen een onderdeel van de keuring.

Contact opnemen

Gediplomeerd VA-keurmeester

De hoge kwaliteit van VA-keur is gegarandeerd, doordat deze keuring alleen uitgevoerd wordt door een specifiek opgeleide VA-keurmeester. Deze werkt bij een VA-keur gecertificeerd Fedecom bedrijf. De VA-keurmeester is gediplomeerd en deskundig. Afhankelijk van zijn kennis en specialisme heeft hij diverse keurmeesteropleidingen gevolgd. Om de keurbevoegdheid te behouden, volgt de keurmeester voor iedere opleiding eens in de vier jaar een opfristraining.

Service en onderhoud

Levering en transport

×
Neem contact op