Zoeken

Zoeken sluiten

Werkenbij

Altijd op zoek naar talent

Ruim 55 werknemers
over 4 locaties

Wij zijn doorlopend op zoek naar ervaren monteurs! Ben jij een echte sleutelaar met 2 rechterhanden? Sleutel je graag aan landbouwmachines, trekkers of grondverzetmachines? Dan zoeken we jou! Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in een echt familiebedrijf met korte lijnen, hele leuke collega’s, en een goede sfeer? Stuur dan eens vrijblijvend een mail, bel ons of kom gewoon langs!

Ontwikkeling

We geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen tot een allrounder, of juist een specialist.  Heb jij een voorkeur voor trekkers, oogstmachines of juist grondverzetmachines?  Alles is bespreekbaar, samen komen we er wel uit!

Flexibiliteit

Met 4 vestigingen zijn we flexibel en is het mogelijk om monteurs af en toe uit te wisselen. Hoewel je in principe een vaste standplaats hebt komt het wel eens voor dat je bijspringt op andere vestigingen. Op die manier leer je ook de andere collega’s kennen.

Familiebedrijf

Kort is een familiebedrijf en heeft de waarden van een familiebedrijf hoog in het vaandel. Laagdrempelig, betrokken en toegankelijk. Persoonlijk contact en langdurige relaties met personeel, klanten en leveranciers vinden we belangrijk en daar zetten we op in.

Gezelligheid

Goede sfeer en collegialiteit vinden we belangrijk. Daarom organiseren we ook naast het werk regelmatig activiteiten voor alle medewerkers, zoals een nieuwjaarsborrel, BBQ en personeelsuitjes. Ook  hebben we een actieve personeelsvereniging die ook met enige regelmaat leuke uitjes organiseert!

Altijd op zoek naar nieuw talent.

Bij Kort krijg jij de kans om te werken of jezelf te ontwikkelen. Bekijk onze vacatures of ontdek als leerling onze eigen opleidings mogelijkheden.

×
Neem contact op