Zoeken

Zoeken sluiten

Onderdelenmagazijn

Goed uitgeruste magazijnen

Voor onderdelen voor tractoren en landbouwmachines kunt u terecht bij onze goed uitgeruste magazijnen op alle vestigingen. Onze ervaren en deskundige medewerkers geven advies en helpen u snel weer op weg met de juiste onderdelen voor uw machines.

Zowel in Zwiggelte, Erica, Midwolda als Stadskanaal vindt u een ruime shop met kwaliteitsproducten en voordelige aanbiedingen. Voor ondernemers, hobbytuinders, particulieren en doe-het-zelvers. De Mechashop is het adres voor al uw agrarische benodigdheden, land- en tuinbouwgereedschappen, handgereedschap, verf- en schildersmaterialen, installatie- en afrasteringsproducten, lasartikelen, werkkleding, ijzerwaren, kettingzagen, veiligheidsschoenen, New Holland-accessoires, filters en miniaturen. U kunt ook online bestellen op mechashop.nl . Bij onze vestiging in Erica vindt u bovendien een STIHL-shop, met een ruim assortiment aan STIHL machines en gereedschap.

Uiteraard kunt u in onze winkels ook terecht voor praktisch en vakkundig advies. Kom dus langs, onze vakmensen helpen u dan snel verder.

Meer informatie opvragen

Online onderdelen bestellen
Kramp shop – grootste onderdelen assortiment in Europa

Loonbedrijven, groenvoorzieningsbedrijven, hoveniers, boomkwekers, gemeentewerken, aannemers grondverzet en ondernemers in land- en tuinbouw: vanaf vandaag heeft u toegang tot het grootste portal voor technische onderdelen binnen Europa! Vanachter uw pc uw onderdelen bestellen en ze de volgende ochtend al in huis hebben; het kan met Kramp online. Wij bieden u leveringssnelheid, toegankelijkheid van informatie, oplossingsgerichtheid, flexibiliteit en expertise, in combinatie met het breedste assortimente van technische onderdelen in Europa.

Bent u al bekend bij Kramp Online dan kunt u hier inloggen. 

Bent u nog niet bekend met rechtstreeks bestellen bij Kramp, maar bent u geïnteresseerd in het online bestellen van uw onderdelen, neem dan eens contact op met Mark Tent via 0593-34 62 51.

New Holland onderdelen

New Holland Originele Onderdelen zijn de enige onderdelen die exact voldoen aan alle kwalitatieve eisen die van belang zijn voor het optimaal functioneren van uw machines. Waarom? Omdat de ingenieurs die de onderdelen ontwerpen en de productie ervan controleren dezelfde zijn als de mensen die onze producten ontwikkelen. Daarom weten zij als geen ander wat goed is voor uw machine. Vraag dus altijd om New Holland Originele Onderdelen: Zo bereikt u een maximum levensduur, optimale veiligheid en de hoogste verkoopwaarde voor uw machines. Originele Onderdelen maken het verschil, uw machines zijn er het bewijs van!

Catalogus New Holland onderdelen

Onderdelen, ook online te bestellen

Bestel hier gelijk uw onderdelen via New Holland of bij Mechashop.nl.

Onderhoud & reparatie

VA Keur

×
Neem contact op