Zoeken

Zoeken sluiten

Alke

Milieuvriendelijk werken met de 100% elektrische bedrijfswagens en voertuigen van Alkè

Duurzame oplossingen met onze elektrische voertuigen

Kies voor duurzame mobiliteit met een 100% elektrisch, milieuvriendelijk en geluidsloos voertuig. Onze compacte, behendige en robuuste bedrijfswagens zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen en geschikt voor diverse doeleinden.

De Elektrische voertuigen ALKè zijn professionele transportvoertuigen, 100% made in Italy, ontworpen voor het gebruik onder de meest zware en veeleisende omstandigheden. Beschikbaar in de versies wegvoertuig, heavy duty en explosieveilig.

Waarom kiezen voor de professionele Elektrische voertuigen ALKè?
Honderden verschillende uitvoeringen mogelijk

Laadruimte aanpasbaar aan persoonlijke behoeften

Volledig vervaardigd in Italië

Met gepaste banden de mogelijkheid van een offroadgebruik

Uiterst lage beheerskosten (oplaadkosten minder dan 2 euro)

Honderden beschikbare configuraties!

Voor elke oplossing staat een Alkè klaar. Van extra compact voor smalle ruimtes, tot extra zwaar voor industriele toepassingen. En van off-road toepassingen tot een dubbele cabine om meerdere personen te kunnen vervoeren. Kijk gerust eens rond en vind het Alke model dat het beste bij uw wensen past. Advies nodig?  Informeer naar de mogelijkheden bij Hendri de Vries 06 – 52 53 28 06
voor meer info ga naar de site van Alkè

Elektrische voertuigen, goedgekeurd op Europees niveau voor het gebruik op de weg (categorie N1). Maximale chassisbelasting [kg]1.000 Maximaal hellingvermogen35% Toepassingsgebieden: gemeentebedrijven, logistieke bedrijven, afvalinzameling, postdiensten, catering, street food, enz. Met gepaste banden ook ideaal voor een offroadgebruik.

Wegvoertuigen

Elektrische voertuigen bestemd voor een intensief industrieel gebruik, met de hoogste laad- en trekvermogens van de gamma. Maximale chassisbelasting [kg]1.500 Maximaal trekvermogen [kg]4.500 Toepassingsgebieden: industrieën, luchthavens, spoorwegen, havens en daar waar een hoog laad- en/of trekvermogen noodzakelijk is.

Industriele versie Heavy duty

Elektrische voertuigen, gecertificeerd volgens de ATEX-richtlijn 2014/34/EU voor gebruik in potentieel explosieve omgevingen. Maximale belasting op laadvlak [kg]1.500 Maximaal trekvermogen [kg]4.500 Toepassingsgebieden: chemische en petrochemische industrie, productielocaties van olie en aardgas, mijnbouw, tunnelbouw en tunnelonderhoudswerkzaamheden, enz.

Explosieveilige versie

×
Neem contact op