Zoeken

Zoeken sluiten

New Holland BOOMER 25C-55

Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen.

New Holland is een tractorspecialist, met modellen ontwikkeld voor gebruik in de landbouw, gemeentewerken en alles daartussenin. Van golfbanen en parken tot wijn- en boomgaarden: New Holland heeft een tractor die voldoet aan de behoeften van de meest veeleisende eindgebruikers.
New Holland Boomer-tractoren zijn compacte, wendbare en veelzijdige tractoren, onderverdeeld in drie vermogensklasses. Alleen New Holland biedt zoveel compacte tractorkeuze.

Kies uw vermogen. Kies uw transmissie. Kies new holland

Driecilindermotoren van 23 en 27 pk, hydrostatische transmissie met twee bereiken of de 6×2 mechanische optie.

Klasse 1 boomer 20 en boomer 25

Viercilindermotoren van 41 en 47 pk, hydrostatische transmissie met drie bereiken of 16×16 synchromeshtransmissie met optie voor een kruipbak.

Klasse 3 boomer 40 en boomer 50

Boomer-tractoren staan garant voor “gemak”. De bedieningen zijn binnen handbereik, de stoel en het stuurwiel passen zich automatisch aan elke bestuurder aan, en het brede, overzichtelijke bedieningsplatform biedt voldoende beenruimte. De bedieningen zijn duidelijk aangegeven en voorzien van een kleurcode, zodat u vol vertrouwen kunt werken.

Gebruiksgemak

De Boomer 30 en 35 modellen zijn standaard uitgerust met een 12×12 Synchronized Shuttle Shift (SSS)-transmissie, terwijl de Boomer 40 en 50 modellen standaard over een 16×16 SSS-transmissie met optionele kruipbak beschikken. Het is niet nodig volledig stil te staan alvorens van voor- naar achteruit te schakelen. Dankzij de handige shuttle-hendel links van het stuurwiel verloopt het schakelen soepel en eenvoudig. De Boomer 20 en 25 modellen zijn uitgerust met een hydrostatische transmissie met 2 bereiken of de optionele nieuwe 6×2 mechanische transmissie, terwijl op de Boomer 30 tot 50 modellen een hydrostatische transmissie met 3 bereiken verkrijgbaar is. Alle hydrostatische modellen beschikken over 2 pedalen voor het voor- en achteruitrijden, waardoor men moeiteloos schakelt en de juiste versnelling kiest.

Gesynchroniseerd comfort en hydrostatisch gemak

Haal het meeste uit uw Boomer en bestel het luxe hydraulische pakket, leverbaar op Boomer 30 – 50 modellen. Inclusief in de fabriek gemonteerde centrale hydrauliek met joystickbediening en een centrale aftakas.

Centraal gemonteerde hydrauliek

Klaar voor elk werk

Of het nu gaat om grasmaaien, een weide egaliseren, een afvoerkanaal graven, de tuin bewerken, sneeuwruimen, een stal reinigen of een hek installeren: Boomer-tractoren zijn er voor u. Bij deze tractoren is werktuigen vervangen kinderspel en u schakelt dus makkelijk over op ander werk.

  • Driepuntshef van de 1e categorie
  • Eén hydraulisch regelventiel achteraan standaard op de modellen 20 en 25
  • Twee hydraulische regelventielen achteraan standaard op de modellen 30, 35, 40 en 50

Voor meer informatie bel Hendri de Vries 06 -52 53 28 06 of Jans Scheper 06 – 54 37 89 51.

×
Neem contact op